åndedrættet i Yin Yoga

🧘🏼Dag 1 – Første dag på måtten – åndedrættet i Yin Yoga

Det handler om åndedrættet i Yin Yoga. Første udfordring er at sidde i skrædderstilling. En vild smerte i øverste del af det ydre lår og hofterne. Særligt i venstre side. Det betyder sikkert noget andet og mere end at jeg er ualmindelig usmidig. Jeg bider smerten i mig. I løbet af de 15 minutter øvelsen varer, strækker jeg venstre ben ud i 5-10 sekunder for at lette en uudholdelig smerte og indtager så igen den meget stive skrædderstilling. Jeg lægger puder under benene for at støtte kroppen. Føler jeg falder bagover og må holde fast i mine ankler for ikke at vælte. Sikkert et morsomt syn. 

Jeg holder ud og efterhånden kan jeg koncentrere mig om de dybe åndedrætsøvelser og glemmer næsten den ubehagelige følelse i kroppen.  Det er fuldstændig som det skal være. Jeg har startet min kærlige rejse ind i min krop for at lære den at kende. Jeg har tillid til at det nok skal blive bedre og mindre smerteligt. 

Namaste

 

 

Følg min Yoga rejse på bloggen