Tilkobling af åndedræt

🧘🏼Dag 3 – Tredje dag på måtten – tilkobling af åndedræt

Det handler om tilkobling af åndedræt. Det betyder, at jeg skal koncentrere mig om mit dybe åndedræt og ignorere hjernen, der larmer, fordi det gør ondt. Hjernen vil altid tilbage til det, den kender. Starter igen i skrædderstilling. Nu uden at føle at jeg falder bagover. 

Dagens første øvelse er 2 minutter i Butterfly. Fodsålerne samles i siddende stilling og jeg skal så bøje kroppen ned over fødderne. Pernilles hænder ligger på gulvet 30-40 cm foran hendes fødder. Med lidt god vilje er mine fingerspidser ca. halvvejs på vristen. Det er min formåen. Det skal nok blive anderledes. 

Så er det tid til 2 minutter i Seal Pose. Liggende på maven med armene strakt fremad og løftet fra gulvet, så kun hænderne hviler på gulvet, skal brystet rejses og nakken bøjes. Uha jeg mærker at jeg har en lænd.

Efter kort tid i Shavasana er det tid til at stifte bekendtskab med Happy Baby. Endnu en øvelse hvor jeg mærker kroppen. Jeg får ikke helt fat i fodsålerne og må nøjes med anklerne. Alt er godt. 

Afslutter tilbage i skrædderstilling med dybe åndedrag. Jeg takker mig selv for at fortsætte min kærlige rejse ind i min krop for at lære den at kende.

Nameste

 

Følg min Yoga rejse på bloggen