Jeg er uddannet Vanecoach og Overspisningscoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand

Lad mig hjælpe dig med at finde madro og slippe din evindelige kur-mentalitet. Lad mig hjælpe dig med at leve dit liv med glæde, energi og overskud.

Er du træt af restriktive kure med et utal af regler, der skal opfyldes? Er du træt af din konstante dårlige samvittighed, din følelse af skyld og skam og din evige kamp imod mad og følelser?

Kunne du tænke dig at få et afslappet forhold til mad, hvor du kan spise, når du er sulten og stoppe når du er mæt? Kunne du tænke dig at lære at kunne nyde al slags mad og drikke i fornuftige mængder?

Har du en masse vaner – eller rettere uvaner – der forhindrer dig i at få din drømmekrop og nå din drømmevægt?

Lider du af overspisning og kunne du tænke dig at få redskaberne til at få et mere afslappet forhold til din mad og dit spisemønster?

Mad er næring. Mad er ikke terapi. Der findes andre måder at håndtere følelser på end ved at spise. Det kan du lære. Ved gentagende øvelser. Og jeg kan vise dig vejen.

 

Hos mig får du ikke endnu en kur eller et quick fix, der løser dine problemer på kort tid. Det har du sikkert allerede prøvet mange gange, uden et godt resultat.

Det handler ikke kun om kost og motion, når vi skal overvægt og overspisning til livs for bestandigt.

Jeg kan give dig en værktøjskasse fyldt med redskaber til et varigt vægttab.

Hos mig kommer du til at arbejde med dine udfordringer. Vi vil sammen finde ud af, hvad du oplever af forhindringer for dit vægttab, hvad der er skyld i din overspisning og dine uvaner. Jeg følger dig tæt på sidelinjen og hjælper, vejleder og støtter dig. DU skal gøre arbejdet. Det virker, hvis du får det til at virke.

Jeg benytter mig af alle mine faglige redskaber som Mentor i mad og psyke med Sense som speciale, VaneCoach og OverspisningsCoach, Supervisor i mad og følelser – alt efter behov.

Vanecoaching forløb

Jeg kan hjælpe dig til sundere vaner gennem samtaleterapi. Ved hjælp af adfærdsændring – vane for vane – hjælper jeg dig til et normaliseret forhold til mad, så du en gang for alle skubber din kur-hjerne ud over kanten og får mad-ro. Du kommer til at slippe din dårlige samvittighed, din skyld og din skam – tanker, der melder sig, hver gang du har ladet dine dårlige vaner sejre. Jeg vil hjælpe dig til at finde DIN vej til at slippe DINE dårlige vaner og erstatte dem med en ny sund livsstil.

Overspisnings-coaching

Har du egentlige overspisningsproblemer? Har du brug for hjælp til at tackle dit kontroltab? Jeg har kompetencer til at hjælpe dig med dine overspisningsproblemer. Jeg har lært at tage hånd om dig, der har tendenser til overspisning.

Med vanecoaching kan du nå dit sundhedsmål på en holdbar måde uden restriktioner og kure.


Vanecoaching – første samtale til særpris

Vægttab og vaneændringer er svært i praksis.

Derfor kan vanecoaching måske være løsningen for dig.

Det vigtigste for en succesfuld coaching er god kemi. Derfor tilbyder jeg dig den første samtale til en meget favorabel pris.

Den koster lige nu kun 250 kr. (normalt 700 kr.) – så kan du teste, om det er det rigtige for dig, uden en stor udskrivning. Starter du i forløb på mindst 5 samtaler (2.500 kr.) fratrækker jeg 125 kr. i betalingen.

 

Hvor foregår sessionerne:

GretesUnivers

Militærsvinget 3

4700 Næstved

 

Glostrup Idrætspark

Mødelokale 5

Stadionvej 80

2600 Glostrup

 

Hjemme hos dig på Sjælland

kørselsgebyr 1 kr. pr. km. fra Næstved

 

Online via Zoom, Skype eller telefon

 

Du kan booke mig her.

Betal din første samtale her