Jeg er uddannet Vanecoach og Overspisningscoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand

.

Vanecoaching forløb

Jeg kan hjælpe dig til sundere vaner gennem samtaleterapi. Ved hjælp af adfærdsændring – vane for vane – hjælper jeg dig til et normaliseret forhold til mad, så du en gang for alle skubber din kur-hjerne ud over kanten og får mad-ro. Du kommer til at slippe din dårlige samvittighed, din skyld og din skam – tanker, der melder sig, hver gang du har ladet dine dårlige vaner sejre. Jeg vil hjælpe dig til at finde DIN vej til at slippe DINE dårlige vaner og erstatte dem med en ny sund livsstil.

Overspisnings-coaching

Har du egentlige overspisningsproblemer? Har du brug for hjælp til at tackle dit kontroltab? Jeg har kompetencer til at hjælpe dig med dine overspisningsproblemer. Jeg har lært at tage hånd om dig, der har tendenser til overspisning.

Med vanecoaching kan du nå dit sundhedsmål på en holdbar måde uden restriktioner og kure.


Vanecoaching – første samtale til særpris

Vægttab og vaneændringer er svært i praksis.

Derfor kan vanecoaching måske være løsningen for dig.

Det vigtigste for en succesfuld  coaching er god kemi. Derfor tilbyder jeg dig den første samtale til en meget favorabel pris.

Den koster lige nu kun 250 kr. (normalt 700 kr.) – så kan du teste, om det er det rigtige for dig, uden en stor udskrivning. Starter du i forløb på mindst 5 samtaler (2.500 kr.) fratrækker jeg 125 kr. i betalingen.

 

Hvor foregår sessionerne:

GretesUnivers

Militærsvinget 3

4700 Næstved

 

Glostrup Idrætspark

Mødelokale 5

Stadionvej 80

2600 Glostrup

 

Hjemme hos dig på Sjælland

kørselsgebyr 1 kr. pr. km. fra Næstved

Bestil din første samtale her