E-guide til dig

Vægttab behøver hverken at være restriktivt eller indviklet for at lykkes for dig.

Kunne du tænke dig at få taget godt hul på et varigt vægttab, så har du chancen her.

Du kan starte med denne optagede video, hvor du, sammen med en efterfølgende e-mail serie, får mine 5 bedste nøgler til, hvordan du kan gøre noget andet, end du plejer at gøre. På den måde får du et andet resultat, end det du plejer at få.

Find ud af hvordan du kan spise “helt almindelig mad”, gøre plads til lidt af det du holder allermest af (kage, slik, vin….), samtidig med at du taber dig.

Tilmeld dig herunder, få videoen straks og mailserien over de næste dage

HUSK AT BEKRÆFTE DIN E-MAIL ADRESSE SOM DET FØRSTE – TJEK EVT. DIN SPAMMAPPE & TILFØJ GRETE@GRETESUNIVERS.DK SOM SIKKER AFSENDER ELLER I DINE KONTAKTER

Tilmeld dig Gretes input og få straks adgang til videoen

Når du tilmelder dig Gretes input, får du tips til vægttab, mentale inputs til sund livsstil samt lejlighedsvise tilbud.

Persondatapolitik

  • Kunne du tænke dig at få tips og tricks til vaneændringer, vægttab og -vedligeholdelse?
  • Vil du opdateres om seneste nyt på sundhedsområdet?
  • Vil du have besked om arrangementer og nye forløb i GretesUnivers?

Det får du, hvis du tilmelder dig e-guiden og Gretes input.

  • Jeg giver dig også besked, når der er konkurrencer i GretesUnivers, som du kan deltage i og få mulighed for at vinde gode og lækre præmier.
  • Og lejlighedsvis vil jeg også sende dig gode tilbud og mulighed for rabatter.

Tænk hvis du én gang for alle kunne opnå din drømmevægt, blive fri for kur-tankegang og få (mad)ro i hovedet.

Det er sikkert ikke madro, du oplever, når du gang på gang starter en ny kur på en mandag, som du slutter igen om onsdagen, for at love dig selv, at du starter igen på mandag. Så er det nemlig let at tabe modet. Og det er let at give op og falde tilbage til de gamle vaner. For det er nok dig, der er noget galt med, når du ikke kan opnå din drømmevægt og holde fast i den.

Få adgang til en video, hvor du, sammen med den efterfølgende e-mail serie, får mine 5 bedste nøgler til et varigt vægttab.

Tilmeld dig Gretes input og få straks adgang til videoen

Når du tilmelder dig Gretes input, får du tips til vægttab, mentale inputs til sund livsstil samt lejlighedsvise tilbud.

Persondatapolitik