Vægttab behøver ikke være hverken restriktivt eller indviklet for at lykkes for dig

Få adgang til min video specielt for dig, der gerne vil lære, hvordan du kan få succes med dit vægttab på en enkel og overskuelig måde.

Videoen har præmiere den 15. november 2020. Når du tilmelder dig inden præmieren, sikrer du dig adgang som en af de allerførste. Når du har set videoen, vil du modtage en e-mail serie med yderligere tips til at støtte dit sidste vægttab.

Tænk hvis du én gang for alle kunne opnå din drømmevægt, blive fri for kur-tankegang og få (mad)ro i hovedet.

Det er sikkert ikke madro, du oplever, når du gang på gang starter en ny kur på en mandag, som du slutter igen om onsdagen, for at love dig selv, at du starter igen på mandag. Så er det nemlig let at tabe modet. Og det er let at give op og falde tilbage til de gamle vaner. For det er nok dig, der er noget galt med, når du ikke kan opnå din drømmevægt og holde fast i den.

Derfor får du her adgang til en optaget video, hvor du, sammen med den efterfølgende e-mail serie, får mine 5 bedste nøgler til, hvordan du kan gøre noget andet, end du plejer at gøre, så du får et andet resultat, end det du plejer at få. Hvordan du kan spise “helt almindelig mad” (alene eller sammen med andre), gøre plads til lidt af det du holder allermest af (kage, slik, vin….), samtidig med at du taber dig. Så du ikke endnu en gang skal afprøve en ny kur, med endnu et nederlag til følge, men en gang for alle smider de overflødige kilo ved at ændre din livsstil for altid.

Du får link til hvor du kan downloade en kostdagbog til at holde styr på dine måltider, et køleskabsophæng til at hjælpe dig med at huske de enkle principper og et måleskema til at kunne følge dine resultater både med kilo og centimeter.

Sæt et lille kvarter af, sæt dig tilrette med en god kop kaffe/the eller et stort glas isvand og sug til dig. Du får med garanti et par nye gode ideer med dig ved samme lejlighed.

Du kan få afgang til videoen fra den 1. november

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv tilmeldt webinaret her

Ved at tilmelde dig denne begivenhed, accepterer du disse vilkår og betingelser.

Bemærk, at du ved ved tilmelding samtidig bliver tilmeldt mit nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Om din værtinde i webinaret:

Jeg hedder Grete Heslou og jeg er Kostvejleder, Mentor i mad og psyke med speciale i Sense samt Vane- og Overspisningscoach. Jeg hjælper dig til et varigt og sundt vægttab med 1:1 coaching eller undervisning på små hold. Et vægttab på egen hånd kan virke udfordrende og uoverskueligt. Men jeg ved, at du kan. Og jeg vil gerne hjælpe og støtte dig. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe hundredevis af overvægtige mennesker med vægttab. Det har jeg gjort både på små trygge hold, ved hjælp af individuel coaching og via online forløb, både på hold og individuelt.

Jeg glæder mig til at inspirere dig til at starte din SIDSTE vægttabsrejse og til at støtte dig på rejsen.