Asiatisk inspireret ret med stegte havreris, kylling og æg
Ingredienser
- 1 dl havreris
- 2 stk æg
- 2 stk gulerod
- 1 stk løg
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk fiskesauce
- 4 tsk soyasauce
- 2 tsk peanutsauce
- 2 tsk smør
- 1 spsk olivenolie
Sådan gør du
- Kog havreris efter anvisning på pakken. Bred dem ud på en tallerken, så de hurtigt kan køle af.Pisk æggene let sammen, og steg dem i smør på en pande. Rør lidt rundt så du får røræg. Krydr med salt og peber. Sæt æggene til side.Skær gulerod i små tern. Snit løg i tynde skiver. Hak hvidløg. Steg gulerod, løg og hvidløg i olie, til de er tilpas møre. Sæt grøntsagerne til side. Skru op for varmen, og smelt lidt smør smør. Steg de kogte havreris, fiskesauce og sojasauce i 15-20 sekunder. Rør dem sammen med grøntsagerne sammen med peanutsauce. Svits det hele i et minut og sluk for panden. de stegte æg i retten.Server
- Inspiration: Senseklubben