Asiatisk inspireret ret med stegte havreris, kylling og æg

Ret Hovedret
Køkken Asiatisk
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1 dl havreris
  • 2 stk æg
  • 2 stk gulerod
  • 1 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk fiskesauce
  • 4 tsk soyasauce
  • 2 tsk peanutsauce
  • 2 tsk smør
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du
 

  • Kog havreris efter anvisning på pakken. Bred dem ud på en tallerken, så de hurtigt kan køle af.
    Pisk æggene let sammen, og steg dem i smør på en pande. Rør lidt rundt så du får røræg. Krydr med salt og peber. Sæt æggene til side.
    Skær gulerod i små tern. Snit løg i tynde skiver. Hak hvidløg. Steg gulerod, løg og hvidløg i olie, til de er tilpas møre. Sæt grøntsagerne til side.
    Skru op for varmen, og smelt lidt smør smør. Steg de kogte havreris, fiskesauce og sojasauce i 15-20 sekunder.
    Rør dem sammen med grøntsagerne sammen med peanutsauce. Svits det hele i et minut og sluk for panden. de stegte æg i retten.
    Server
  • Inspiration: Senseklubben