Boller i karry med spidskålssalat
Ingredienser
- 1/4 Stk spidskål HF 1(2)
- 1/2 Stk Æble i tern HF 1(2)
- 1 Dl rosiner HF 1(2)
- 1 Spsk miraclevip Fedtstof
- 2 Spsk Madlavningsfløde (dressing)
- 1 Spsk BBQ sovs SG
- 2 Spsk Mandler fedtstof
- 2 Spsk græskarkerner fedtstof
- 1 Dl Havreris HF 4
- 1 Liter Vand
- 300 Gram hakket kalv/svin HF 3
- 1 Stk Finthakket løg HF 1(2)
- 1/2 Stk Æble i tern HF 1(2)
- Karry efter smag SG
- 1 Spsk Smør fedtstof
- 2 Dl Suppe fra kødbollerne SG
- 1 Spsk Majsmel HF 4
- 1/2 Spsk Kokosmel fedtstof
Sådan gør du
- Rør miraclevip med madlavningsfløde og BBQ sovs. Snit spidskål fint Tilføj æbletern, rosiner, mandler og kerner. Bland salaten og stil den på køl. Kog havreris 13 min. hæld vandet fra og hold dem varme. Lav kødboller af kødet og kog 10 min. i letsaltet vand. Gem suppen til sovsen. Smelt smør i en gryde og tilsæt karre, løg og æbletern. Steg ved svag varme 5 min. under omrøring. Blend med stavblender og tilsæt suppen. Jævn med majsmel rørt op i vand. Anret og drys med kokos