Min effekt af MetaPWR Advantage med kollagen

Jeg mærkede hurtigt øget energi og stabilisering af mit blodsukker, nedsat appetit og begyndende vægttab. Det skal siges, at jeg i 6 måneder havde haft fokus på min kost og livsstil i forbindelse med blodtrykssænkende livsstil. Så mine overskydende kilo var begyndt at slippe. Jeg fornemmede dog klart at vægttabet tog fart, da jeg begyndte at tage MetaPWR serien. Jeg har lavt stofskifte og taber mig langsomt. Det var som om MetaPWR skubbede til forbrændingen.

I sommeren 2023 bemærkede min tandlæge, at min parodontose var i bedring. Jeg havde ikke gjort andet end at starte på Advantage.

I januar 2023 blev jeg diagnostiseret med Lichen Sclerosus, som jeg nok har haft i flere år (hvis du ikke kender diagnosen, så konsulter Google). Generne var voldsomme. En tre-måneders kur med hormoncreme hjalp ikke synderligt og jeg blev derfor sendt videre til sygehus, der bekræftede diagnosen med biopsi. På magisk vis kom der ro på min LS i løbet af sommeren. Jeg undrede mig, fordi andre med samme diagnose meldte, at det var umuligt at få under kontrol. Så kom jeg i tanke om Advantage. Kollagen er jo cellefornyende, så mon det havde en sammenhæng?
Da jeg gerne ville have “vished” for, om det var kollagen, der var årsag til at der kom ro på min LS, stoppede jeg med at tage det i slutningen af august. Efter 14 dage startede generne igen. Kløe, svie og smerte. Så jeg startede igen og der gik 10 dage, så var generne væk igen.
Jeg har i slutningen af oktober 2023 været til kontrol på sygehuset og fortalte om min oplevelse med kollagen i forhold til LS. Behandleren var slet ikke afvisende overfor, at det kunne være det der var årsag til, at der nu er ro på min sygdom.