Der findes en olie til alt

Hvad er essentielle olier

Aromaterapi har været brugt langt tilbage i historien. Vi mennesker har vidst i mange år, at vi kan hente støtte og healing fra naturen. Essentielle olier er essensen af planter som urter, frugter, træer eller blomster.

Essentielle olier vibrerer på en høj frekvens, og vi kan derfor bruge de over 3.000 essentielle olier til at hæve vores egen frekvens. Menneskets celler ligner planternes. Vi kan derfor med oliernes hjælp få vores celler tilbage til homøostase, der betyder indre balance. Kroppen elsker homøostase. Stase betyder stå stille, og homøo lignende. Tænk bare på, hvordan kroppen omhyggeligt holder temperaturen på 37 grader celsius, uanset hvor koldt eller varmt det er. Sygdom vibrerer på en lav frekvens og kan ikke eksistere på en høj frekvens. Derfor er det vigtigt at hæve kroppens frekvens.

Olierne virker forskelligt på os mennesker. Derfor er det vigtigt at mærke efter og gå på opdagelse i olie universet. Det gør du naturligvis ikke alene. i doTERRAs olie univers er der masser af netværk til at hjælpe dig i den rigtige retning.

Start med at komme med i Facebook gruppen her

Lær mere om doTERRA her på websitet

Vil du gerne høre mere om doTERRA

Vil du ha’ kroppen i balance med essentielle olier?
Skriv dig op på listen her for at få tilsendt en masse god viden og inspiration fra olie universet.