Der findes en olie til alt

Hvad er essentielle olier

Aromaterapi har været brugt langt tilbage i historien. Vi mennesker har vidst i mange år, at vi kan hente støtte og healing fra naturen. Essentielle olier er essensen af planter som urter, frugter, træer eller blomster.

Essentielle olier vibrerer på en høj frekvens, og vi kan derfor bruge de over 3.000 essentielle olier til at hæve vores egen frekvens. Menneskets celler ligner planternes. Vi kan derfor med oliernes hjælp få vores celler tilbage til homøostase, der betyder indre balance. Kroppen elsker homøostase. Stase betyder stå stille, og homøo lignende. Tænk bare på, hvordan kroppen omhyggeligt holder temperaturen på 37 grader celsius, uanset hvor koldt eller varmt det er. Sygdom vibrerer på en lav frekvens og kan ikke eksistere på en høj frekvens. Derfor er det vigtigt at hæve kroppens frekvens.

Olierne virker forskelligt på os mennesker. Derfor er det vigtigt at mærke efter og gå på opdagelse i olie universet. Det gør du naturligvis ikke alene. i doTERRAs olie univers er der masser af netværk til at hjælpe dig i den rigtige retning.

Bank på i Facebook gruppen Essentielle olier i GretesUnivers💚

Hver uge holder jeg Lives om produkterne – Lives på ca. 10 minutters varighed om et enkelt produkt. Videoerne bliver liggende i gruppen og kan ses på replay, når det passer dig.

Hver måned kan du se min Unboxing live-video, hvor jeg tager dig med ned i den kasse jeg modtager fra doTERRA med de produkter jeg har valgt. Jeg forklarer hvad jeg bruger de enkelte produkter til.

Du kan også finde mange andre brugbare oplysninger om doTERRAs produkter.

Mit speciale er blodtrykssænkende livsstil

Som kostvejleder har jeg specialiseret mig i blodtrykssænkende livsstil. Her finder doTERRAs olier også vej. I Facebook gruppen Essentielle olier i GretesUnivers kan du finde Live-videoer, der handler om de olier, som jeg har spottet, som potentielle olier til at støtte et sundt blodtryk. Det er VIGTIGT at tale med lægen, inden du dropper blodtryksmedicin (og anden livsvigtig medicin) til fordel for essentielle olier og kosttilskud.

Tjek også indlæg på min blog, hvor jeg også har beskrevet olierne, der kan støtte et sundt blodtryk.

Lær mere om doTERRA her på websitet

Vil du gerne lære mere om doTERRAs produkter

Vil du ha’ kroppen i balance med essentielle olier?

  • Skriv dig op på listen her for at få tilsendt en masse god viden og inspiration fra olie universet
  • Hent mine e-bøger om doTERRAs produkter

Videoer om olierne

I den vandrette menu øverst, hvor der står Essentielle olier fra doTERRA, kommer der en dropdown menu. Her finder du videoer fra mine workshops med beskrivelser af de enkelte olier efterhånden som jeg laver den. Vend jævnligt tilbage til siden og se, om der er kommet nye beskrivelse til. Du er også velkommen til at skrive til mig, hvis du savner beskrivelse af en bestemt olie eller mangler en olie til en særlig udfordring. Send en e-mail til grete@gretesunivers.dk eller book en gratis uforpligtende samtale her