FÆLLES START FOR NYE MEDLEMMER

FællesskabSom noget nyt indføres Fælles start af nye medlemmer.

På ’Fælles start’ bliver du vejet og får udleveret materialet, så du kan komme i gang med Sense. Desuden giver jeg samlet alle nye en grundig vejledning i opstart og efterfølgende får du mulighed for online hjælp i lukket Facebookgruppe for den afdeling, du tilhører. Du kan bruge gruppen, hvis der dukker tvivlsspørgsmål op undervejs, søge støtte og opmuntring fra de andre medlemmer, give støtte og opmuntring til dem der trænger til det. Ugen efter overføres du til det eksisterende hold samme sted, med vejning og inspiration/motivation – se hvor og hvornår her.

Det er muligt at starte de andre uger i måneden. Startvejning og udlevering af materiale sker i givet fald i den ordinære vejetid. Du kan herefter få den grundige gennemgang på førstkommende Fælles start.

Tilmelding sker til sense.ensmalsag@gmail.com eller 7170 2560. Pris for et tremåneders-forløb med ugentlig vejning og inspiration/motivation 1.395,00 kr. – Køb dit forløb allerede i dag – klik her. Din indbetaling er gyldig som tilmelding.
Efter din tilmelding sender jeg et spørgeskema, som du kan returnere elektronisk eller medbringe udfyldt til næste uge. Skemaet giver mig bedre mulighed for at hjælpe dig med dit vægttab. Betaler du i shoppen, har jeg materiale klar til dig når du kommer. Du får udleveret kostprogram med bl.a. opskrifter og ugeplan til den første uge og et værdikort med adgang til lukket videokanal med små instruktionsvideoer.
Hvis du ønsker individuel rådgivning, og ikke ønsker at gå på hold, kan jeg også tilbyde det. Det er lidt andre priser, så kontakt mig og få et tilbud.

FÆLLES START FOR NYE MEDLEMMER I FREDERIKSSUND

Første mandag i måneden i FOAs lokaler – NÆSTE FÆLLES START  DEN 4. SEPTEMBER 2017
Ådalsparken 2
3600 Frederikssund

Kl. 18.30 – 20:30

FÆLLES START FOR NYE MEDLEMMER I GLOSTRUP

Første onsdag i måneden i Glostrup Fritidscenter & Svømmehal – Møderum 5 på 1. sal – NÆSTE FÆLLES START  DEN 6. SEPTEMBER 2017
Christiansvej 2
2600 Glostrup

Kl. 18.00 – 20:00