Kære skønne dig

Januar måned kan for mange være en udfordring at komme igennem. I hele december måned har du måske slækket lidt på den sunde livsstil. Fordi december er fyldt med hygge og guf. Du har måske tænkt “det klarer jeg i januar” hvis du har konstateret, at der sneg sig et par ekstra kilo på sidebenene.

Og nu er januar her så. Vi er faktisk 2/3 igennem. og du er måske endnu ikke kommet tilbage til eller i gang med den sunde livsstil. Det er ikke altid helt nemt at bryde ud af noget, der er hyggeligt og rart. Lidt ligesom at finde tilbage efter en dejlig sommerferie med ekstra kalorier.

Tro mig – du er ikke alene. Der skal et kærligt skub til. Og gode redskaber.

I dag vil jeg give dig et par redskaber, der kan få dig tilbage på sporet.

 

🧚‍♀️ 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️Det første er fantasi 🧚‍♀️ 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Er du god til at se billeder inde i din hjerne? Visualisering. Nogen er og nogen er ikke.

Hvis du er god til at visualisere, så luk øjnene et øjeblik. Se dig selv, som du ser ud, når du har den vægt du gerne vil have. Hvordan ser du ud? Er der kommet mere lys i dine øje? Er der kommet lidt mere selvsikkerhed i din kropsholdning? Er du måske stolt over det resultat, du har opnået? Hvordan føler du dig indeni? Sundere? Lettere? Mere energisk? Hvad er det egentlig du forventer at et vægttab kan bidrage med?

Hvis du ikke er så god til at visualisere, så er du måske god til at skrive. Find en blok eller en notesbog og begynd så at gøre notater. Enten i stikordsform eller i hele sætninger:

  • Slank
  • Glad
  • Stolt
  • Sund
  • Let

“Når jeg opnår min drømmevægt, vil jeg være slank og stolt over, at jeg igen kan klæde mig smart i tætsiddende tøj…….”

Det her billede har jeg fundet frem i det digitale fotoalbum. Sådan så jeg ud for 11 år siden, da jeg var blevet færdig med min første uddannelse indenfor sundhed, ernæring og kostvejledning. Jeg har printet billedet ud og sat det i en fin ramme. Det hænger på mit kontor. Lige bagved min computer, som jeg bruger hver dag. Så jeg bliver hele tiden mindet om, hvor jeg er på vej hen. Jeg ønsker mig ikke samme vægt igen, men jeg VIL derhenad

Hvis du ikke har et sted som mit, hvor du vil have dit visionboard hængende, kan du hænge det på køleskabet, på indersiden af skabet, hvor kaffen står eller bruge det som baggrundsskærm på din smartphone.

Prøv det – det er effektivt.

Jeg vil blive super glad, hvis du har lyst til at besvare dette input med, hvad det vil gøre for dit selvbillede at nå dit mål og gerne også dit visionboard.

 

 

 

 

 

 

😀😀😀😀😀Det andet redskab er disciplin 😀😀😀😀😀

Når du laver aftaler med dig selv, så “Get Shit Done” – Gør det du aftaler med dig selv – selvom du ikke har lyst.

Lav en liste over 3 fokuspunkter, du vil have for at støtte din plan om et sundere livsstil. Dag for dag. Eller uge for uge. Lad være med at det bare bliver lavet i din hjerne. Du glemmer det. SKRIV DET NED. Tjek op hver aften, hvad status er. Kan du evt. nå at komme i mål? Vær nysgerrig på, hvordan det kan være at du ikke gjorde, som du planlagde. Træk læring ud af det, der er svært. Lad være med at straffe dig selv. Og HUSK så at belønne dig selv, når du er tilfreds med din indsats. Aftal belønningen med dig selv på forhånd og brug det som.en gulerod.

 

På mine hold I Næstved har jeg i sidste uge udstyret kursisterne med et blankt disciplinskema. Jeg gav dem 5 minutter til at skrive, hvilke fokuspunkter, de ville have i ugen og hvilken belønning, de ville give sig selv. Hvor mange tjekmærker ville udløse belønningen? 20 a’ 28 eller …… Det er DIG, der laver aftalen med DIG. En af kursisterne fortalte i denne uge, at hun belønnede sig selv med en ny bog for resultatet oveni ugens vægttab på 1,1 kilo 👏👏.

Prøv det – det er effektivt. Du kan evt. downloade et blankt skema fra min hjemmeside.

 

Jeg vil blive super glad, hvis du har lyst til at besvare dette input med, hvilke fokuspunkter du vælger og gerne et billede af dit udfyldte skema, når du kommer dertil

 

Lidt af hvert

📩Hvis du ikke kan finde en bestemt e-mail fra Gretes input i din indbakke, kan du fremover finde dem på min hjemmeside lige her

 

➡️HUSK at du, som altid, er velkommen til at videresende mine e-mails, hvis du kender en, det vil få glæde af indholdet.👥Lad mig hjælpe dig med vanecoaching eller vægttab via vaneændring

En af de ting jeg elsker ved mit arbejde i GretesUnivers er at støtte mine kunder, der søger min coachinghjælp. Jeg elsker at hjælpe dem i gang med en ny vane. Jeg elsker at hjælpe dem tilbage på sporet, når de kommer ud af kurs. Jeg elsker at fejre deres sejre, når de kommer i mål.

Og jeg vil elske at hjælpe dig også.

📱Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring, så bestil en gratis afklarende samtale og lad os tage en snak om det. Endnu er jeg ikke stødt på en udfordring, jeg ikke kan hjælpe med.

Hvis du beslutter dig for at prøve, om vi skal samarbejde, er den første coachingsamtale til en meget favorabel pris – 250,00 kr. hvor du så kan få afklaret, om du synes om min coaching og om du gerne vil fortsætte med den lille eller den store coachingpakke. Du kan oven i købet få en abonnement ordning på helt ned til 450,00 kr. pr. måned, så udskrivningen til forløbet ikke bliver en økonomisk belastning for dig.

Læs om mine coachingforløb her

💻Du kan også vælge at starte et mere enkelt vægttabsforløb via Sense og vaneændring online.

Læs mere her

📞Hvis du har brug for støtte til dit vægttab, kan du starte med at booke en gratis afklarende samtale med mig i næste uge. Brug knappen nederst i denne e-mail og find en tid, der passer os begge.

Husk at du kan få vægttab på abonnement fra 299,- kr. pr. måned. Der er både abonnement til holddeltagelse, online vaneændring og individuel vanecoaching.

Skab en dejlig dag

Kærlig hilsen fra Grete