Frejdahl

Ferie i GretesUnivers – dag 9 – Bryggeriet Vestfyen

En guidet rundvisning

Dagens tur gik til Assens og Bryggeriet Vestfyen. Danmarks fjerde største bryggeri. Denne gang i bil. Vi havde bestilt billetter til rundvisningen og blev iført overtrækstøj og hætter til håret på grund af hygiejnen. Preben, der viste os rundt var passioneret og talte meget og længe om bryggeriets historier fra starten til i dag. Preben havde selv arbejdet mange år på bryggeriet. han er i dag pensioneret og har udelukkende rundvisertjansen, som han tydeligvis elsker. Det er vigtigt at vi arbejder med noget, vi virkelig elsker. Og det var ikke til at tá fejl af her.  Efter rundvisningen, hvor vi gik næsten halvdelen af dagens 8000 planlagte skridt, besøgte vi Prebens bar, der havde alle bryggeriets øl i køleskabet. Så vi havde mulighed for rigtig at slå til Søren. Det gjorde vi imidlertid ikke. Der var en del kendinger, så dem sprang vi over. Vi tog ikke hele flasker, men et par mundfulde i glasset, vi fik udleveret og smagte nok 6-7 forskellige.

Frejdahl

De særligt gode øl, der blev tappet he var fra Bryggeriet Frejdahl og serien med navne fra de nordiske guder. Gleipner (alkoholfri), Tyrfing, Sigurd og Fafner. Helt sikkert luksus øl. Alt i alt et interessant besøg med fornufthatten på. Alle kunne køre fra stedet uden for høj promille. Budskabet her kan være, at vi jo ikke behøver indtage mange kalorier, fordi vi får mulighed for det.

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 1 om pakkeliste og andre lister, så klik her på linjen.

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 2 om ferietraditioner, så klik her på linjen 

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 3 & 4 med tip til at holde øje med vægten, første bryggeribesøg og årets isvaffel, så klik her på linjen

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 5 om Skinny Bitch og alkoholfri øl, så klik her på linjen 

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 6 om at vende en øv-situation til noget positivt, så klik her på linjen

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 7 om kompensation for nydelse, så klik her på linjen

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 8 om besøg på et eventyrligt bryggeri, så klik her på linjen