Grete - din vanecoachVægttab ved hjælp af sundere vaner gennem samtaleterapi:

Har du en masse vaner – eller rettere uvaner – der forhindrer dig i at få din drømmekrop og nå din drømmevægt?

Mad er næring. Mad er ikke terapi. Der findes andre måder at håndtere følelser på end ved at spise. Det kan du lære. Ved gentagende øvelser. Og jeg kan vise DIG vejen.
Jeg kan hjælpe dig til sundere vaner gennem samtaleterapi. Ved hjælp af adfærdsændring – vane for vane – hjælper jeg dig til et normaliseret forhold til mad, så du en gang for alle skubber din kur-hjerne ud over kanten og får mad-ro.

Du kommer til at slippe din dårlige samvittighed, din skyld og din skam – tanker, der melder sig, hver gang du har ladet dine dårlige vaner sejre.

Skal vi starte et samarbejde? Lad os starte med at kortlægge dit mål, din motivation og dine forhindringer.

Sammen laver vi en plan, der er tilpasset din hverdag. En plan de er realistisk og meningsfuld for dig. Vi samler op fra gang til gang og tilpasser planen, hvis det er nødvendigt.

Start med en Gratis afklaringssamtale.

Jeg benytter mig af alle mine faglige redskaber som Mentor i mad og psyke med Sense som speciale, VaneCoach og OverspisningsCoach, Supervisor i mad og følelser og Skyggevejleder – alt efter behov. Så kan vi finde den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt mig uforpligtende i dag og book første afklaringssamtale gratis.

Vil du ha’ min hjælp?

Jeg vil gerne hjælpe dig med dine vaneændringer.

Vi finder sammen den bedste løsning for dig blandt mine tilbud.

Book en gratis samtale hvor du får:

  • Et overblik over, hvad du har brug for, hvis du vil lykkes med dit vægttab. Især hvis du ønsker, at det skal være dit sidste vægttab.
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at se på dine udfordringer
  • Min ærlige vurdering af, hvordan jeg kan hjælpe dig. Og om du og jeg er det rigtige match.

Det er helt uforpligtende og hvis du ikke mener vi er det rigtige match, er det helt ok.

Eller ring på: 71 70 25 60


Sådan gør du

  • Vælg Dato & tidspunkt
  • Udfyld Navn, e-mail, telefonnummer

Hvordan foregår det?

Klik på knappen og book den tid, der passer dig bedst. Når du har gjort det, får du en automatisk genereret bekræftelsesmail. Jeg sender dig snarest muligt og inden samtalen en e-mail med et par spørgsmål. Svar på spørgsmålene inden vi tales ved. Så sikrer vi, at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen. På selve dagen ringer jeg dig op, hvis du ønsker at samtalen foregår via telefon. Hvis du gerne vil mødes via Zoom, sender jeg dig et link til mødet senest dagen inden.

Og husk – vores samtale er 100% uforpligtende – du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.


Du kan betragte mig som din vanecoach

De forløb, jeg tilbyder i GretesUnivers er beregnet på at hjælpe dig i gang eller videre i dit vægttab ved hjælp af vaneændring. Du får min udelte opmærksomhed, indtil du er kommet godt i gang og jeg vurderer, at du kan stå på egne ben.

Samtalen er min garanti til dig om, at hvis vi to indgår i et samarbejde, så ved vi begge to, at vi er det rigtige match. Du kan læse mere om mine forløb i menuen “Arbejd med mig”.