Kaffemøde om rejsen mod en blodtryksvenlig livsstil

26. februar 2024 kl. 19.00

Vil du gerne lære, hvordan du kan få brug for mindre medicin til dit blodtryk? Eller måske helt blive fri for din nuværende blodtryksmedicin!

Du er måske ikke rigtig er klar over, hvilke vaner du kan ændre for at gøre det optimale for dit blodtryk.

Vil du høre om, hvordan vejen til at blive medicinFRI kan se ud?

Det et et zoom-møde med stream til gruppen på Facebook. På Zoom kan vi tale sammen i slutningen af mødet. LIVE stream kan du spørge og kommentere i kommentarsporet.

Kaffemødet kan ses via stream i 24 timer her i Facebookgruppen Lavere blodtryk med mad og livsstil. Hvis du vil have tilsendt et link til den optagede video, som du kan se når det passer dig, skal du tilmelde dig her på siden.

Jeg vil fortælle om min egen rejse i løbet af 11 måneder, jeg vil dele skærm og give jer nogle fif, og I har mulighed for at stille spørgsmål.

Der vil være bonustilbud til alle der er tilmeldt via Zoom.

Vi skal også ha’ et par lodtrækning for dig, der vælger at være med live. Lodtrækning om 2 fripladser på mit 3 dages mini-kursus Forkæl dit blodtryk

Hvilken personlig erfaring har jeg?

I efteråret 2022 begyndte jeg at give fokus og at være kærlig overfor mit blodtryk og min krop. Jeg ville undgå at blive sat OP i medicindosis. Jeg besluttede mig for at gå til modangreb på mit blodtryk med mad og livsstil og se, om det var muligt at sænke blodtrykket via livsstil. Min rejse startede 24.10.2022.
Efter 11 måneder blev jeg medicinFRI og den 23/10-23 (364 dage efter start) fjernede min læge Amlodipin fra min receptliste på apoteket 💪

Jeg er IKKE læge. Jeg er kostvejleder og vanecoach. Jeg ved derfor en del om kost og en del om vaner.

Det er vigtigt for mig at understrege, at hvis du er i behandling med blodtrykssænkende medicin, skal du starte med at tale med din læge om, at du nu vil begynde at give dit blodtryk og din krop fokus og kærlighed med kost og livsstil. Så skal du nok aftale en ekstra kontrol, hvis den ikke ligger lige for i kalenderen.

Hvordan kommer du med?

  • Klik på knappen Tilmeld til kaffemøde
  • Udfyld dine oplysninger.
  • Du får tilsendt en e-mail med link til Zoom-mødet
  • og til den Facebook gruppe, hvor du kan se eller gense stream fra kaffemødet i 24 timer
  • Du modtager reminder om mødet på e-mail dagen før mødet

ALLE tilmeldte modtager et super flot bonustilbud, der skal bruges inden midnat på datoen for mødet. Så kan du ikke deltage live, kan du nå at se stream i Facebook gruppen samme aften, så du kan bruge tilbudet.

HUSK at deltage live, hvis du vil have chance for at vinde lodtrækning om 2 fripladser på mit minikursus Forkæl dit blodtryk.

Hvis du ikke modtager Gretes input, så klik også på knappen Få Gretes input her. Alle der modtager Gretes input får ekstra lod i puljen til lodtrækningen.

Din vanecoach

Jeg hedder Grete Heslou og jeg er Kostvejleder, Mentor i mad og psyke med speciale i Sense samt Vane- og Overspisningscoach.

Jeg har selv forhøjet blodtryk på grund af en stofskiftesygdom. Jeg har valgt at specialisere mig indenfor kost og livsstil, der tilgodeser forhøjet blodtryk, for at undgå at blive sat op i medicindosis og måske på længere sigt blive sat ned i medicindosis.

Jeg hjælper dig til en varig og sund livsstil med coaching og undervisning på hold. En livsstilsændring på egen hånd kan virke udfordrende og uoverskueligt. Men jeg ved, at du kan. Og jeg vil gerne hjælpe og støtte dig.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe hundredevis af overvægtige mennesker med vægttab. Det har jeg gjort både på små trygge hold, ved hjælp af individuel coaching og via online forløb, både på hold og individuelt. Overvægt fører ofte til livsstilssygdomme som forhøjet blodtryk. Når du ændrer din livsstil så den er sundere for dit blodtryk, vil du højst sandsynligt også reducere din vægt.

Jeg glæder mig til at inspirere dig til at starte din nye livsstil og til at støtte dig på rejsen.