Lær om olierne fra doTERRA

Helt rene og økologiske essentielle olier

doTERRA s olier er 100% rene og økologiske.
Herunder kan du læse om doTERRA, deres mission og samarbejde med landmænd verden over. Du kan læse hvordan olien udvindes fra planterne, hvordan de bliver testet, hvordan de kan være terapeutiske. Du kan læse om forskningen bag olierne, anvendelses mulighederne og om forholdsregler ved anvendelsen af olierne.

Hvilken virksomhed er doTERRA

DoTERRA blev grundlagt i 2008 af en gruppe sundheds- og forretningsfolk. doTERRA sigter mod at give verden de mest rene, potente og effektive essentielle olier på jorden.

Gennem videnskabelig innovation og uovertruffen kvalitetstest tilbyder doTERRA CPTG (Certified Pure Tested Grade™) essentielle olier og andre naturlige løsninger til hele familien. For at give dig, dine kære og verden de værktøjer, ressourcer og fællesskab, der er nødvendige for at leve et liv i velvære.

Hos doTERRA værdsættes menneskers power og rene intentioner om at hjælpe verden med at helbrede. doTERRA har designet deres virksomhed til bevidst at hjælpe mennesker – økonomisk, følelsesmæssigt, med uddannelse om sund livsstil og gennem en følelse af at høre til et fællesskab.

doTERRA henter bevidst jordens gaver og beriger ethvert liv, de rører ved. doTERRA blev grundlagt med den dristige forpligtelse til kun at sælge 100% rene æteriske olier. doTERRAs stræben efter renhed gavner ikke kun deres kunders liv, når de får det fulde udbytte af planten. Det sikrer også, at hvert liv, de rører ved fra kilden til dig, også beriges.

doTERRA styrker mennesker og lokalsamfund i deres stræben efter selvhjulpenhed. doTERRA er en virksomhed baseret på personlig styrke. doTERRAs forretningsmodel, indkøbsstrategi og humanitære indsats er designet til at give mennesker og lokalsamfund ressourcer og værktøjer til at blive selvhjulpne.

doTERRA bryder cyklusser af menneskelig lidelse og fattigdom, efterhånden som forretningen udvides. Fra begyndelsen var det tydeligt, at doTERRA havde begivet sig ud på en rejse, der var større end essentielle olier. Gennem ren forretningspraksis og fokus på sundhed, velvære og filantropi er virksomheden unikt designet til social påvirkning og personlig styrke for alle.

doTERRA uddanner welness-formidlere for at styrke alle med wellness-løsninger. doTERRA stræber efter at dele ressourcer, uddannelse, værktøjer og løsninger, der kan give enhver mulighed for at træffe deres egne beslutninger om deres og deres kæres velbefindende. For at tilbyde alle den bedste personlige uddannelse og erfaring med essentielle olier rundt om i verden, bruger doTERRA mennesker viden via en direkte salgsmodel.

doTERRA vælger at hente naturens mest kraftfulde essenser på en særlig måde og sætter standarden for resten af wellness-branchen. doTERRAs team af ekspertforskere og forskningspartnere revolutionerer kontinuerligt landskabet gennem avanceret test og utrættelig innovation.

Disse oplysninger er oversat fra doTERRAs officielle side – læs mere her 

Vil du gerne høre mere om doTERRA

Vil du ha’ kroppen i balance med essentielle olier?
Skriv dig op på listen her for at få tilsendt en masse god viden og inspiration fra olie universet.