Onlinekursus om Mad og følelser

Vægttab handler meget mere om følelser,

end det handler om mad og motion

Spiser du på dine følelser?

”Jeg skal bare lige tage mig sammen til at tabe de der 5 kilo!”

Kender du den sætning?

Er du konstant på slankekur eller spiser restriktivt for at opnå den perfekte krop og den ideelle vægt?

Årsagen skal ikke findes i maden, eller viden om, hvordan du bør spise. Den ligger et helt andet sted – nemlig i dine følelser.

Jeg er uddannet Mentor i mad og psyke v/Akademiet for fleksibel sundhed, Vane- og Overspisningscoach v/Morten Elsøe og Supervisor i mad og følelser og Skyggevejleder v/psykolog Mette Holm.

Jeg har arbejdet med kostvejledning siden 2011 og har med tiden konstateret, at det ikke alene handler om for meget mad og for lidt motion som årsagen til overvægt. Det handler i meget højere fra om at mad bruges ril at dulme følelser.

Med dette online kursus kan du få et naturligt og balanceret forhold til mad. Jeg vil lære dig at slutte fred med din mad for altid. Jeg vil pege på de stier, du kan gå ned af for at finde årsagen til, at du spiser, når du ikke er sulten  

Kurset henvender sig til dig, der har mod på at arbejde med, hvad der ligger bagved årsagen til, at du i årevis har spist på dine følelser. Du skal være indstillet på at du skal arbejde med dig selv imellem dagene, hvor du får adgang til nye moduler. Jeg vil give dig inspiration til, hvor du skal kigge hen, for at finde årsagen til, at du spiser for meget. Jeg vil give dig redskaberne til at ændre din selvdestruktive cyklus og en gang for alle at gøre op med, at du spiser på dine følelser.

Hvis du drømmer om at få taget godt hul på et varigt vægttab, så har du chancen her.

Du kan starte med at gøre noget andet, end du plejer at gøre. På den måde får du et andet resultat, end det du plejer at få.

Find ud af hvorfor du spiser, når du ikke er sulten. Find ud af, hvad kognitiv psykologi har med overvægt at gøre.

Start med at investere i dig selv og dette online kursus, hvor jeg lyser nedad nogle af de stier, du kan se på, for at komme dine uhensigtsmæssige spisemønstre til livs. Hvor jeg fortæller dig hvad du skal arbejde med, for at opnå madro og for at skille mad og følelser ad.


Kurset kan købes med og uden coaching.

I SMALL versionen modtager du hver uge en e-mail med link til, hvor næste modul ligger. Det fortsætter i alt 8 uger.

i LARGE versionen modtager du også hver uge en e-mail med link til, hvor næste modul ligger. Det fortsætter i alt 8 uger. Desuden får du 3 coachingsessioner af op til 1 times varighed, hvor jeg hjælper dig med lige netop dine udfordringer. Coachingsessionerne ligger typisk i starten, i midten og i slutningen af forløbet. Du vil også få tilbud om yderligere coachingsessioner til en meget favorabel pris.

Kursets indhold

Modul 1 – forstå hvad der sker

Modul 2 – forstå hvad der sker

Modul 3 – Erkend hvad du gør

Modul 4 – Følelsesmæssig spisning & hvordan du ændrer dine vaner

Modul 5 – Lær at bruge energien rigtigt

Modul 6 – Redskaber til forandring

Modul 7 – Spisetyper

Modul  8 – slip kurmentaliteten og bevar motivationen

Læringsmetoder

Vi lærer forskelligt. Nogle mennesker lærer ved hjælp af at se en video, andre ved hjælp af en lydfil (der kan tages med på en gåtur) og andre igen ved at læse.

Kurset leveres derfor både med videoer, lydfiler til at downloade til en enhed og PDF-filer.

Vælg den førstkommende ledige tid for at komme til betaling. Det har ingen betydning, hvilken dato/tid du vælger. Der sendes blot en meddelelse til GretesUnivers om din investering i din fremtid, så vi kan igangsætte dit onlineforløb.

Udfyld dit valg af betalingform og dine data. Husk at acceptere betingelserne.

Du modtager et link til første modul i din indbakke indenfor 24 timer efter din betaling er modtaget.

  • Kunne du tænke dig at få tips og tricks til vægttab og -vedligeholdelse?
  • Vil du opdateres om seneste nyt på sundhedsområdet?
  • Vil du have besked om arrangementer og nye forløb i GretesUnivers?

Det får du, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

  • Jeg giver dig også besked, når der er konkurrencer i GretesUnivers, som du kan deltage i og få mulighed for at vinde gode og lækre præmier.
  • Og lejlighedsvis vil jeg også sende dig gode tilbud og mulighed for rabatter.

Tænk hvis du én gang for alle kunne opnå din drømmevægt, blive fri for kur-tankegang og få (mad)ro i hovedet.

Det er sikkert ikke madro, du oplever, når du gang på gang starter en ny kur på en mandag, som du slutter igen om onsdagen, for at love dig selv, at du starter igen på mandag. Så er det nemlig let at tabe modet. Og det er let at give op og falde tilbage til de gamle vaner. For det er nok dig, der er noget galt med, når du ikke kan opnå din drømmevægt og holde fast i den.

Få adgang til en video, hvor du, sammen med den efterfølgende e-mail serie, får mine 5 bedste nøgler til et varigt vægttab.