Smoon Club

Min Yoga dagbog

Det har været et langt tilløb. De sidste par år har jeg med jævne mellem kigget på yoga på YouTube og forestillet mig, hvordan jeg ville have det i min krop, hvis jeg var hende, der uden besvær kunne gennemføre de smukke og rolige øvelser. Jeg prøver at forestille mig en smidig krop, der uden besvær og smerter kan rejse sig fra en stol. En krop der ikke er mærket af mange års krævende arbejde og manglende motion. DET er min motivation for nu at gå i gang. 

Min tilværelse har ændret sig betydeligt de sidste par år. Indtil 1/6-2020 var jeg på arbejdsmarkedet i lønmodtagerjob. Det var et krævende job. Jeg vedkendte mig ikke, at jeg var belastet. Jeg blev fyret i en nedskæring. Det kom bag på mig. De efterfølgende næsten to år var en kamp for at skabe en ny arbejdstilværelse. Jeg drømte om at få GretesUnivers til at køre som fuldtidsbeskæftigelse. Corona havde dog hold sit indtog og forhindrede drømmen i at blive til virkelighed. Så jeg endte med at pensionere mig selv og beholde GretesUnivers som hobbyvirksomhed, som den har været siden 2011. Mine mange uddannelser indenfor kost og mental sundhed bruger jeg nu på de kunder, der stadig, på trods af Corona, finanskrise og stigende mad- og benzinpriser, prioriterer sig selv og ønsker min støtte til at tage hul på deres drøm om en sundere livsstil med madro. 

Yogaen bliver mit nye redskab til at skabe et endnu sundere liv for mig selv. Et redskab til at finde ro og kærlighed til mig selv. Et redskab til at blive hende den smidige, som jeg har drømt om så længe. 

Via mine uddannelser som Supervisor i mad og følelser, Oppeguide og Skyggevejleder hos psykolog Mette Holm, lærte jeg Pernille Skall at kende. Mette og Pernille havde et fælles kursus, som jeg fulgte. OP Mind & Body Supervisor. Kurset gjorde det muligt at forstå sammenhængen imellem psyke og krop. Pernille har blandt andet Smoon Club. Et univers af online meditation, foredrag og yogaøvelser. Det er i dette univers jeg nu starter med et Begynder Yoga Forløb. En kærlig og tryg indførelse i Yin Yoga. 

Jeg har, siden min indtræden i Smoon Club, været på ferie med campingvogn og har derfor været ude af stand til at starte et Yoga Forløb. I dag skal vi hjem og jeg har besluttet at NU starter mit nye liv med daglige besøg på måtten. 

 

Følg min Yoga rejse på bloggen