NYHED: Ny online medlemsgruppe – GretesUnivers VIP – starter 22. august 2022

I foråret 2020 blev hele verden stillet over for en ny virkelighed med den globale Corona-pandemi. For mig med holdundervisning var udfordringen helt åbenlys, da der pludselig blev sat et loft for, hvor mange man måtte være forsamlet.

Jeg valgte at se den nye virkelighed som en kærkommen mulighed for at skabe et online fællesskab for min undervisning i livsstils- og vaneændringer, som jeg længe har drømt om.

 En platform, der ville give alle – uanset hvor i Danmark eller udlandet, du måtte befinde dig – mulighed for at have et fællesskab om et vægttabsforløb og søgen efter madro ved hjælp af livsstilsændring, vaneændring og gensidig støtte fra ligesindede. Vel at mærke uden, at gå på kompromis med det høje kvalitetsniveau, som kendetegner vores fysiske samvær. Coronasituationen blev anledningen! Jeg tog arbejdshandskerne på og har nu skabt et onlineforum, der kan levere den optimale deltageroplevelse. Og her står jeg så i dag! Stolt og glad for at kunne tilbyde dig medlemsskab i GretesUnivers VIP medlemsgruppe online. Jeg mangler kun DIG til at gøre dette fællesskab levende.

Alt det, du behøver at vide om medlemsgruppen

Herunder kan du læse, hvordan online fællesskabet foregår og hvad du kan forvente dig af medlemsskabet. Husk, at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til mig med dine spørgsmål på tlf. 71702560
eller sende en e-mail til grete@gretesunivers.dk

💚 GretesUnivers VIP medlemsgruppe starter den 22. august 2022.

💚 Gruppen er både for erfarne Sensere og nye Sensere.

💚 Gruppen er online og har til formål at skabe et fællesskab for dig, der gerne vil skabe dit fremtidige sunde liv med madro og selvkærlighed sammen med andre.

💚 Gruppens medlemmer opfordres til at være aktive med likes og OPslag i den lukkede Facebook gruppe. På den måde tager alle ansvar for det sunde liv vi drømmer om.

 

Det er ikke en betingelse at være med i Facebook gruppen for at være med i fællesskabet. Alle møder foregår på Zoom platformen og alt materiale er tilgængeligt på EasyMe platformen.

 

GretesUnivers vil levere:

💚 1 månedligt møde med oplæg om Senseprincipperne for helt nye medlemmer. Det vil være muligt at spørge, hvis der er noget, der ikke føles enkelt. Møderne foregår på Zoom platformen.

💚 2 månedlige møder med åben kostvejledning og mulighed for at møde gruppens andre medlemmer. Der vil være et kort oplæg fra GretesUnivers om et sundhedsrelevant emne og mulighed for at udveksle erfaringer med gruppen. Møderne foregår på Zoom platformen og optages, så de kan ses på replay.

💚 Månedens video med nye og spændende emner.

💚 Ny udfordring hver måned, som det er frivilligt at deltage i.

💚 Ugentlig vægttråd i Facebook-gruppen hvor det er muligt at offentliggøre sit resultat for ugen, der lige er gået og hvor der kan reflekteres over, hvorfor det er gået, som det er gået.

💚 Ugens OPskrift fra mit bedste måltid i ugen, der er gået.

💚 Uddybelse af emner, som medlemmerne ønsker belyst.

💚 Tilbud om drop-in-vejning hver uge i GretesUnivers i Næstved. Der vil være åbent hus i 1,5 time hvor det, foruden vejning, vil være muligt at møde andre medlemmer, hygge, få en kop kaffe/the og udveksle erfaringer face-to-face. Der er ikke undervisning, men det er muligt at stille mig spørgsmål til afklaring.

HVAD KOSTER DET at være med i GretesUnivers VIP medlemsgruppe?

Introprisen er 129,00 kr. pr. måned. Klik her for at melde dig til

Du kan også vælge at binde dig til 6 måneder for 600,00 kr. Send mig en e-mail til grete@gretesunivers.dk eller en sms til 71702560 og skriv at du gerne vil binde dig 6 måneder. Så sender jeg dig et link, så du kan deltage for 100,00 kr. pr. måned.

Er du tidligere medlem i GretesUnivers, enten som online kursist eller som kursist på et af mine hold igennem årene i Charlottenlund, Frederikssund, Bagsværd, Glostrup, Albertslund, Haslev eller Næstved vil jeg, som loyalitetsrabat give dig de første to måneder gratis. Send mig en e-mail til grete@gretesunivers.dk eller en sms til 71702560 og skriv hvilket hold, du deltog på. Så sender jeg dig et link, så du kan deltage 2 måneder gratis og derefter bliver betalende medlem eller kan melde dig ud, hvis medlemsgruppen ikke er noget for dig.

Du har adgang til alt materiale og en lukket Facebook-gruppen, så længe du betaler for dit medlemsskab. Du kan til enhver tid melde dig ud, når du ikke længere ønsker at være en del af fællesskabet.

 

Du skal da med i GretesUnivers VIP medlemsgruppe fordi👇

💚 Du gerne vil ha’ din krop i balance
💚 Du gerne vil støttes i dit vægttab
💚 Du gerne vil støttes i at fastholde dit vægttab
💚 Du gerne vil inspireres og inspirere til enkel motion
💚 Du gerne vil være mere bevidst
💚 Du gerne vil holde fokus
💚 Du gerne vil inspireres til vaneændring
💚 Du gerne vil finde madro
💚 Du gerne vil huskes på, hvad Sense livsstilen kan gøre for dig
💚 Du gerne vil lære at give dig selv kærlighed og OPmærksomhed
💚 Du er vild med enkel sundhed
💚 Din krop fortjener det bedste
💚 Du prioriterer kvalitet

At prioritere din sundhed er selvkærligt 💚

 

💚lig hilsen
Grete