Nyt kursus: Mad og følelser

Mad og følelser

 

Spiser du på dine følelser?
 
”Til januar skal jeg tabe de der 5 kilo!”
 
Kender du den sætning?
 
Er du hele tiden på kur? Spiser du restriktivt for at opnå den perfekte krop og den ideelle vægt?
 
Det handler ikke udelukkende om mad og motion. Vi skal se et helt andet sted – nemlig i dine følelser.
 
Jeg er 61 år og har arbejdet som Sensekonsulent siden 2015.. Jeg er uddannet Mentor i mad og psyke med Sense som speciale, Supervisor i mad og følelser v/psykolog Mette Holm og Vanecoach v/Morten Elsøe. Inden kurset starter, er jeg desuden Overspisningscoach v/Morten Elsøe.
 
Med dette kursus kan du få et naturligt og balanceret forhold til mad. Jeg vil lære dig at slutte fred med din mad for altid.
 
Kurset henvender sig til dig, der har lyst til og mod på at arbejde med, hvad der ligger bagved årsagen til, at du i årevis har spist på dine følelser. Du skal være indstillet på at du skal arbejde med dig selv imellem kursusdagene. Jeg vil give dig inspiration til, hvor du skal kigge hen, for at finde årsagen til, at du spiser for meget. Jeg vil give dig redskaberne til at ændre din selvdestruktive cyklus og en gang for alle at gøre op med, at du spiser på dine følelser.
 
Kurset afvikles i løbet af 4 måneder – 8 x 2 timer. Vi skal mødes hver 2. uge. Der vil være 8 deltagere på kurset. Prisen vil normalt være 1.600 kr. men da det er første gang kurset afvikles, tilbyder jeg de første 8 deltagere en plads med 50% rabat – altså 800 kr. Kursusgebyret kan afvikles over 2 rater a’ 450 kr.
 
Kurset finder sted i Herlufsholm Idrætscenter følgende torsdage kl. 18:00 – 20:00
 
16/1 + 30/1 + 13/2 + 27/2 + 12/3 + 26/3 + 16/4 + 30/4 (bemærk ingen undervisning i påsken)
 
Skynd dig at sikre dig en af disse pladser ved at tilmelde dig pr. e-mail til sense.ensmalsag@gmail.com. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil med på holdet. Din plads er først sikret, når du har indbetalt 1. rate eller hele kursusgebyret. Hele kursusgebyret skal være indbetalt inden kurset starter. Betaling kan ske via MobilePay til 44688 eller via menupunktet Priser/shop
 
Early Bird tilbud: Betaler du hele kursusgebyret senest 31/12-19, får du gratis 2 individuelle samtaler, hvor du kan få min hjælp til at afdække præcis DIN udfordring.
 
Ring gerne for flere oplysninger tirsdage-fredage kl. 16-17 tlf. 7170 2560
 
Kærlig hilsen
 
Grete Heslou
Din supervisor
i mad og følelser