HEJ!

JEG HEDDER GRETE

__________

Jeg hjælper dig med vaneændringer, så du kan opnå varigt vægttab.

Jeg har mange års erfaring med vægttab via kostomlægning og anvender aktivt psykologiske redskaber til at skabe varige forandringer.

Jeg har selv været overvægtig, da jeg blev ramt af min stofskiftesygdom. Det var grunden til, at jeg startede en lang kæde af uddannelser indenfor kostvejledning og vaneændring.

Jeg vejleder efter Sense-principperne. Sense er meget mere end fornuftigt sammensat mad. Sense giver også mentale værktøjer til at skabe madro i hovedet. Disse redskaber lærte jeg, da jeg tog min uddannelse som Mentor i mad og psyke med speciale i Sense. Som Vane- og Overspisningscoach kan jeg krydre min vejledning, så den virkelig giver basis for holdbare vaneændringer.

Sammen finder vi de vaner, der står i vejen for, at du taber dig permanent. Og sammen finder vi den, for dig, bedste måde at erstatte disse vaner med nye og bedre valg. Derved bliver dit vægttab sammen med mig dit sidste.

 

Jeg udsender jævnligt en e-mail med mine bedste og mest værdifulde tips til vaneændring og vægttab, som du kan bruge med det samme. Vil du have tips og tricks til dit vægttab sendt direkte til din indbakke?

Ja tak – send mig dine tips

Jeg hader spam! Du vil kun modtage relevant indhold fra mig.
Du kan afmelde dig nyhedsbrevet når som helst med et enkelt klik, som du finder i alle e-mails.