Online Startpakke 3 månederHvordan:

Et online forløb foregår via Facebook eller via e-mail.

Facebook hold starter den første fredag i hver måned. Som ekstra service starter der hold HVER FREDAG under Coronavirus hvor fysisk fremmøde ikke er muligt.
Du får tilsendt Sense Kom godt i gang håndbogen med kostdagbog, måleskema og indkøbsguide. Du får adgang til en fælles Facebook-gruppe, hvor du henter inspiration hver uge fra mig om Sense og vaneændring og hvor deltagerne på holdet gensidigt kan støtte og opmuntre hinanden. Det er også muligt at stille spørgsmål, der er Sense-relateret, som jeg svarer på hurtigst muligt.

Forløbet starter ned en online gennemgang af Sense principperne. Desuden får du en 30 minutters samtale, hvor vi sammen kan afdække dine udfordringer.

Du får indgående kendskab til Sense principperne og du lærer hvor du kan kigge hen for at få ændret dine vaner. De vaner, der formentlig er med til, at du har fået en livsglad talje.

Du får også en hemmelig 1:1 Facebook-gruppe, hvor du kan rapportere din vægtstatus hver fredag og evt. dele dine tanker og følelser med mig, hvis du ikke vil dele dem i gruppen.

Disse forløb koster 995,- kr. + porto for de første 3 måneder.

Hvis du vil have et individuelt onlineforløb som herunder samtidig med din tilknytning til Facebook holdet, skal du betale 1300,- i tillæg for 3 måneders individuel support. Et sådan forløb koster på denne måde 2295,- kr. + porto for de første 3 måneder.

*

Facebook individuelt online forløb om Sense og vaneændring. Inden start får du tilsendt Sense Kom godt i gang håndbogen med kostdagbog, måleskema og indkøbsguide. Al kommunikation foregår imellem os2 i en  hemmelig 1:1 Facbook-gruppe. Her kan du få hjælp af mere individuel karakter, hvis du f.eks. har stofskifteproblemer, som vi sammen skal forsøge at forbedre eller hvis du har en speciel vane, du gerne vil have hjælp til at håndtere/bryde.

Du henter inspiration i Facebook gruppen hver uge fra mig om Sense og vaneændring og du modtager selvfølgelig støtte og opmuntring fra mig. Det er også muligt at stille spørgsmål, der er Sense-relateret, som jeg svarer på hurtigst muligt.

Du får indgående kendskab til Sense principperne og du lærer også på dette forløb, hvor du kan kigge hen for at få ændret dine vaner. De vaner, der formentlig er med til, at du har fået en livsglad talje.

Disse forløb koster 2.295,- kr. + porto for de første 3 måneder.

*

Individuelt e-mail forløb om Sense og vaneændring. Inden start får du tilsendt Sense Kom godt i gang håndbogen med kostdagbog, måleskema og indkøbsguide. Al kommunikation foregår via e-mail. Her kan du få hjælp af mere individuel karakter, hvis du f.eks. har stofskifteproblemer, som vi sammen skal forsøge at forbedre eller hvis du har en speciel vane, du gerne vil have hjælp til at håndtere/bryde.

Du henter inspiration i Facebook gruppen hver uge fra mig om Sense og vaneændring og du modtager selvfølgelig støtte og opmuntring fra mig. Det er også muligt at stille spørgsmål, der er Sense-relateret, som jeg svarer på hurtigst muligt.

Du får indgående kendskab til Sense principperne og du lærer også på dette forløb, hvor du kan kigge hen for at få ændret dine vaner. De vaner, der formentlig er med til, at du har fået en livsglad talje.

Disse forløb koster 2.295,- kr. + porto for de første 3 måneder. 

*

Starthjælp med 1 samtale på max. 1 times  pr. telefon eller Skype. Inden samtalen får du tilsendt Sense Kom godt i gang håndbogen med kostdagbog, måleskema og indkøbsguide. I forbindelse med samtalen gennemgår vi sammen kostprogrammet og Sense principperne og du stiller de spørgsmål du sikkert har.

 Starthjælp koster 625,- kr. + porto

*

Hvad koster det at fortsætte?

Forlængelse 1 måned:                                                                         DKK    545,-

Forlængelse 3 måneder:                                                                     DKK 1.195,-

 

 

Mulighed for ratebetaling mod gebyr 150,- kr.