Online vaneændring startpakke med vægttab i 3 MÅNEDER:

Hvordan foregår det:

På dette online forløb har vi ugentlig kontakt via Facebook eller via e-mail.

Du kan starte når det passer dig. .

Du får adgang til online materialet – modul 1 straks, nå du har betalt.Du får tilsendt et nyt link til næste modul med 1 uges mellemrum indtil du har modtaget i alt 13 moduler.

Forløbet starter med en 30 minutters samtale via Zoon, Skype, Facetime eller telefon. Vi afdækker dine udfordringer og lægger en plan for dit vægttab. Du har mulighed for 1 månedlig opfølgningssamtale på 30 minutter, hvis du har brug for at tale med mig, for at få uddybet onlinematerialet og få mine input til dit vægttab. Har du brug for længere samtaler – se herunder med hensyn til Individuelt forløb med Sense og vaneændringer.

Du lærer, hvor du kan kigge hen for at få ændret dine vaner. De vaner, der formentlig er med til, at du har fået en livsglad talje.

Du rapporterer din vægtstatus hver fredag og deler evt. dine tanker og følelser med mig.

Hvad indeholder modulerne

Modul 1: Vægttabsfælder

Modul 2: Maslows behovspyramide og vægttabsfælder

Modul 3: Dagbog og nye vægttabsvaner

Modul 4: Byg dit hus med vaneændring

Modul 5: Bryd mønsteret med vaneændring

Modul 6: Basisvarer, motivation og vaneændring

Modul 7: Når vægten står stille kan den komme i gang med vaneændring

Modul 8: Små skridt med vaneændring

Modul 9: Succes med dit vægttab med vaneændring

Modul 10: Fysiologiske ubalancer og mål og strategier

Modul 11: Mentale årsager til uplanlagt spisning

Modul 12: Bryd dine mønstre

Modul 13: Comfort food og strategier

Hvad koster det:

Det koster 2.145,- kr.  for de første 3 måneder. Du kan ændre betalingsformen hvis du ønsker at betale 3 rater

Forløbet kan startes med ratebetaling for 379,00 kr. pr. måned i 6 måneder

Hvis du på forhånd ved, at du har brug for støtte, inspiration og inputs i længere tid, kan du vælge at tegne abonnement i minimum 6 måneder. Forløbet er mage til ONLINE 3 MÅNEDER, blot med kontakt i længere tid og naturligvis nyt materiale hver uge. Efter de første 6 måneder fortsætter forløbet med nedsat abonnementbetaling til 329,00 kr.. Du kan i alt modtage nye moduler i 1 år. Har du brug for længere kontakt end 1 år, aftaler vi den nærmere form og betaling.

Abonnementet er uopsigeligt i de første 6 måneder. Abonnementet kan derefter opsiges skriftligt til grete@gretesunivers.dk senest 48 timer inden en betaling efter 6 betalinger. Hvis du fortsætter mere end 6 måneder, bliver den månedlige betaling automatisk sat ned til 329,00 kr.

Hvis du vælger at afbryde vores samarbejde inden der er gået de første aftalte 6 måneder, omregnes forløbet til minimum et 3 måneders forløb til 2.145,00 kr. og derefter 599,00 pr. påbegyndt måned. Opkrævningerne stoppes, når beløbet er betalt for den tid du har modtaget onlinematerialet.

Individuelt forløb med Sense og vaneændringer

Lavt stofskifteInden start får du tilsendt Sense Kom godt i gang håndbogen med kostdagbog, måleskema og indkøbsguide. Al kommunikation foregår via e-mail eller Facebook. Her kan du få hjælp af mere individuel karakter, hvis du f.eks. har stofskifteproblemer, som vi sammen skal forsøge at forbedre eller hvis du har en speciel vane, du gerne vil have hjælp til at håndtere/bryde.

Du får hver uge inspiration fra mig om Sense og vaneændring og du modtager selvfølgelig støtte og opmuntring fra mig. Det er også muligt at stille spørgsmål, der er Sense-relateret, som jeg svarer på hurtigst muligt.

Du får indgående kendskab til Sense principperne og du lærer også på dette forløb, hvor du kan kigge hen for at få ændret dine vaner. De vaner, der formentlig er med til, at du har fået en livsglad talje.

Det koster 3.300,- kr. for de første 3 måneder. Du kan ændre betalingsformen hvis du ønsker at betale 3 rater

*

*

STARTHJÆLP MED 1 SAMTALE

Max. 1 times  pr. telefon, Zoom eller Skype. Inden samtalen får du tilsendt Sense Kom godt i gang håndbogen med kostdagbog, måleskema og indkøbsguide. I forbindelse med samtalen gennemgår vi sammen kostprogrammet og Sense principperne og du stiller de spørgsmål du sikkert har.

PRIS 689,- kr. + porto


Hvad koster det at fortsætte?

Forlængelse 1 måned:                                                                         DKK    599,-

Forlængelse 3 måneder:                                                                     DKK 1.645,-


Hvis du ønsker denne løsning, send da venligst sms til 71702560