Pilotprojekt i Næstved – nedsæt dit blodtryk

Kender du nogen i Næstved og omegn ? 🍀😃

Jeg søger 5 kvinder eller mænd som vil indgå i et lille pilotprojekt vedr. nedsættelse af blodtryk med essentielle olier og kostvejledning.

Projektet går i sin enkelthed ud på at få en behandling med 5 forskellige essentielle olier, nøje udvalgt til nedsættelse af blodtryk.

Selve behandlingen foregår hjemme hos dig selv, forudgået af en personlig samtale af 45 minutters varighed. Projektet løber over 10 uger, med 30 minutters samtale og opfølgning hver 2. uge.

For at kunne indgå i projektet skal personen ikke allerede bruge essentielle olier i dagligdagen. Personen skal også være villig til at starte med at ændre lidt på sin livsstil, afhængigt af hvordan den ser ud aktuelt.

Som en symbolsk energiudveksling koster behandlingen 75 kr. pr. gang,
så i alt 375 kr.
Samtaler og opfølgning foregår ved personligt fremmøde i Næstved.

Som bonus og tak for hjælpen får personen et rabatlink, der giver 50% på mit nye kursus “FRA FORHØJET BLODTRYK TIL EN LET OG FRI LIVSSTIL” – ET ONLINEFORLØB DER STARTER 1/4-2023 OG LØBER OVER 3 MÅNEDER. Læs mere om kurset her

Så kender du nogen som lider af forhøjet blodtryk, og som har lyst til at være mig behjælpelig med dette pilotprojekt, så del gerne mit opslag eller giv dem et kærligt prik på skulderen. Personen må gerne være i medicinsk behandling for forhøjet blodtryk men skal IKKE ophøre med medicinen i projektforløbet.

Interesserede kan kontakte mig på sms 71702560 eller skrive en mail til grete@gretesunivers.dk

Vent ikke for længe – måske bliver pladserne hurtigt besat.

De bedste hilsner fra Grete 🌿🌷