Sense ONLINE – 3 måneders individuelt forløb med start 1/2-19

08E97763-2AEB-4BDD-993D-8BF39517E8D7

Hej mit navn er Grete Heslou. Jeg har været Sense online konsulent siden 2015. Jeg blev uddannet Mentor i mad og psyke med Sense som speciale i weekenden. Det vil jeg fejre med jer med tilbud på 50% rabat de næste 3 dage. Fra nu og frem til 31/1 kl 23:59

Mit Sense online forløb har hjulpet mange til vægttab og jeg tilbyder individuel kontakt med netop dine udfordringer i fokus.

Et online forløb foregår via Facebook i en hemmelig gruppe kun imellem dig og mig. Vi kan også have e-mail kontakt, hvis du foretrækker det.

Mine individuelle onlinere der startede 4/1 har også en fælles facebook gruppe hvor de støtter og opmuntrer hinanden. 

Kom du ikke helt igang i januar, som du havde planlagt. Har du mon alligevel brug for hjælp. Jeg er klar til at hjælpe dig.

Du vejer dig fredag morgen og sender vægtresultatet til mig – i Facebook gruppen eller på e-mail.

Spørgsmål sendes løbende, når de opstår. Jeg svarer hurtigst muligt, hvis jeg vurderer det er vigtigt.

Senest søndag svarer jeg spørgsmål, kommenterer vægtresultat og sender inspiration til det fortsatte arbejde med vaneændringer og vægttab.

Det får du: 

3 mdr. INDIVIDUELT online medlemskab

Konsulenthåndbog med ugeplan og opskrifter

Start 1. februar til 30 april 2019

Pris 998 kr. + Porto 60 kr. VED BETALING SENEST 31. JANUAR – Normalpris 1.995 

Betal 1058 kr med MobilePay til 17035

Begrænsede pladser

Onlineforløb er for dig der gerne vil have et mere målrettet forløb og dig der vil sikre dig, at der er en der griber dig og hjælper dig på ret kurs igen, hvis “skuden bliver slået ud af kurs”. Men det er også for dig der har travlt og ikke har tid til at komme på et hold og blive vejet hver uge. Det er for dig der bare gerne vil blive inspireret til at leve et sundere liv, ændre vaner og så er det for dig der gerne vil tabe 5 eller 100 kg. Du følger Sense online, når det passer ind i dit skema. Og uanset hvor i verden du bor og på alle tidspunkter af døgnet, kan du lade dig inspirere af mit velafprøvede online forløb.

For mere info gå til www.sense-ensmalsag.dk/ klik på Online medlemskab eller klik på dette link https://gretesunivers.dk/produkt/online-opstartspakke-3-maaneder/ 

Har du brug for flere oplysninger, så kontakt mig gerne på tlf. 71702560 eller e-mail sense.ensmalsag@gmail.com 

Mange hilsner fra Grete, DIN kommende Sense Premium konsulent og Mentor i mad og psyke