GretesUnivers - Vejen til dit sidste vægttab

Forsvarlig åbning for Sense vejledning

Efter den nye genåbningsplan, udvides holdene til max 9 kursister fra mandag den 26. april 2021.
GretesUnivers åbnede forsigtigt op med små hold af 4 fra på mandag den 1. marts. Der er 2 meters afstand imellem deltagerne og adgang til håndsprit og mundbind. Har du brug for hjælp til vaneændring og vægttab?
Jeg glæder mig helt vildt meget til at gense mine kursusdeltagere, der har været overladt til sig selv siden december sidste år. Altså hen over jul og nytår. Altså uden at kunne starte/genstarte på sund livsstil i januar måned, som mange “plejer” at gøre.
Vi har i nedlukningsperioden mødtes via Zoom og Facebook. Mange har været tilfreds med denne løsning – når det nu ikke kunne være anderledes. Mange er dog også enige om, at det at mødes fysisk, giver noget andet til vægttabsforløbet og motivationen.

Hvornår starter den fysiske Sense vejledning

Fra den 1. marts vil vi kunne mødes med fornuft – naturligvis under forudsætning af, at deltagerne er Corona symptomfri.

Vi skal øve os på at slippe kur-mentaliteten

Vi starter med at tale om hvordan vi taler til os selv. Og hvorfor så det? Jo, for hvis du vil slippe af med kur-mentaliteten, skal du lære at tale pænt til dig selv. Og som sædvanligt skal vi tale om ugens grøntsag, der er grønkål. Jeg fortæller om denne fortræffelige grøntsag og de muligheder, der er for anvendelse i vores spisekasser.
Vil du vide mere, så vil jeg invitere dig til at kontakte mig for at få en af pladserne på de små hold i Næstved og Glostrup.
Du kan også få hjælp til vaneændring og vægttab på andre måder end på hold. Vil du vide hvordan, så book mig til 30 minutters uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.