Senseklubben

Hvad er Senseklubben?

Senseklubben er ScandiSenses online medlemsklub, hvor hele Sense-teamet bidrager til aktiviteterne, der har til formål at hjælpe og inspirere medlemmerne til vægttab, vægtvedligeholdelse og en sund livsstil.

I Senseklubben finder du TV-optagelser, webinars, live-streaming events, podcasts, foredrag og workshops.

Det centrale i Senseklubben er

  • Faste, ugentlige indlæg med masser af inspiration og konkrete øvelser
  • Et unikt fællesskab på Facebook
  • Ugentlige madplaner, der kan tilpasses præcis til din smag
  • Mentale redskaber, der tager fat i medlemmernes spisemønstre, vaner og grænser
  • Træning på et niveau, hvor alle kan være med
  • Fastholdelse af en sund livsstil
  • Et bibliotek med ekstra viden om Sense Medlemmer af Senseklubben modtager hver lørdag en madplan for den kommende uge og hver onsdag et nyt indslag fra Sense-teamet.

Medlemmerne har adgang til alle tidligere indslag og alt tidligere materiale på medlemsplatformen: medlem.senseklubben.dk

Medlemmerne har nem adgang til Sense-teamet og kan stille spørgsmål og komme med forslag til nye emner, der kan tages op i Senseklubben.

Hvad koster det?

Du kan vælge forskellige medlemsskaber. Jeg anbefaler

Premium-medlemskabet

Et Premium-medlemskab af Senseklubben er til dig, der mangler det sidste lille skub til at holde fast i Sense og de gode vaner.
Senseklubben kan give dig den støtte og viden, du har brug for, så du opnår et vægttab og fastholder det! Alt indhold bliver formidlet på en anerkendende og positiv måde uden moraliseren. Vi har et glimt i øjet uden at gå på kompromis med en høj faglighed.

Vi ved, at vægttab handler om meget andet end mad. 

Premium-medlemsskabet koster 99,- kr. pr. måned

Nedenstående link er affiliate link. Det vil sige, at hvis du køber gennem mit link, så tjener jeg lidt penge. Din pris er den samme, men du får igennem mit link en chance for at vinde en lækker præmie fra mig oveni dit medlemskab i Senseklubben. Hver måned trækker jeg lod blandt de nye medlemmer i Senseklubben, der har tilmeldt sig via mit affiliate link. Lodtrækningen offentliggøres på min YouTube kanal.

Lad mig være med i klubben: