Lær dig selv at kende på et dybere plan.

Få min hjælp til at finde dine skyggesider. Egenskaber, der spænder ben for, at du er den, du gerne vil være og gøre det, du gerne vil gøre.

Jeg kan hjælpe dig med at få et helt liv. Få brikkerne i dit liv til at falde på plads. Åbne dine øjne for, hvorfor du altid får den samme resultat, som du plejer at få, når det gælder kærlighed, partnere, arbejdssituationer, relationer til andre, vægttabsforsøg eller hvor det nu er, dit liv slår knuder.

Jeg kan hjælpe til med at lære dig selv at kende og blotlægge dine gemte/glemte sider og mønstre. Jeg kan hjælpe dig til en helt ny version af dig. Du opnår meget større frihed. Du får klarhed over dit liv. Du forstår dig selv på en helt ny måde.

Gennem en række sessioner af 60 minutters varighed sporer vi os ind på, hvilke egenskaber og følelser du har sat i skyggen. Det kan være både i dine barndom og i dit voksenliv.

Vi starter med et se på, hvor du er lige nu, og hvad du ønsker dig. Jeg giver dig en introduktion til skygger og skyggearbejde. Sammen finde vi dine projektioner og jeg lærer dig at ”tage dine skygger hjem”.

Lad mig vise dig vejen til din lyse skygge. Bestil din skyggevejledning her

Vil du læse mere om skygger og skyggearbejde, inden du beslutter dig, så klik her

Har du brug for mere afklaring?

Kan du genkendende noget af ovenstående og er du stadig i tvivl om skyggevejledning hos mig, kan være noget for dig? Du er velkommen til, at skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for, at få uddybet noget af det jeg skriver.
Du kan også bruge mit tilbud om 30 minutters gratis afklarende samtale. Så kan du bedre træffe beslutning om, hvorvidt skyggevejledning skal hjælpe dig videre til at blive et helt menneske.

Skyggevejledning