Spiser du på dine følelser

Spiser du på dine følelser?

”Jeg skal bare lige tage mig sammen til at tabe de der 5 kilo!”

Kender du den sætning?

Er du konstant på slankekur eller spiser restriktivt for at opnå den perfekte krop og den ideelle vægt?

Årsagen skal ikke findes i maden, eller viden om, hvordan du bør spise. Den ligger et helt andet sted – nemlig i dine følelser.

Jeg er uddannet Supervisor i mad og følelser og Skyggevejleder v/psykolog Mette Holm, Mentor i mad og psyke med speciale i Sense, og Vane- og Overspisningscoach v/Morten Elsøe.

Jeg har arbejdet med kostvejledning siden 2011 og har med tiden konstateret, at det ikke alene handler om for meget mad og for lidt motion som årsagen til overvægt. Det handler i meget højere fra om at mad bruges ril at dulme følelser.

Med dette online kursus kan du få et naturligt og balanceret forhold til mad. Jeg vil lære dig at slutte fred med din mad for altid. Jeg vil pege på de stier, du kan gå ned af for at finde årsagen til, at du spiser, når du ikke er sulten  

Kurset henvender sig til dig, der har mod på at arbejde med, hvad der ligger bagved årsagen til, at du i årevis har spist på dine følelser. Du skal være indstillet på at du skal arbejde med dig selv imellem kursusdagene. Jeg vil give dig inspiration til, hvor du skal kigge hen, for at finde årsagen til, at du spiser for meget. Jeg vil give dig redskaberne til at ændre din selvdestruktive cyklus og en gang for alle at gøre op med, at du spiser på dine følelser.

Kurset afvikles i løbet af  8 uger. Du får adgang til nyt materiale hver uge.

Modellen SMALL starter, straks du har investeret i kurset. Du afvikler kurset alene og får ikke mulighed for sparring med andre.

Modellerne MEDIUM & LARGE starter kursisterne samtidig. Der vil max være 8 deltagere på kurset. Forskellen på MEDIUM og LARGE er, at du får personlig coaching med i LARGE-modellen. 

Næste kursus starter den 18. april 2022

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OG BOOKE DIN PLADS 

Der er mulighed for at afvikle betalingen i meget fordelagtige rater.


Ring gerne for flere oplysninger tlf. 7170 2560 eller book en gratis afklarende samtale her

 

HVIS DU BOOKER DIN PLADS OG BETALER HELE BELØBET ELLER FØRSTE RATE SENEST DEN 4/4-2022, FÅR DU EN GRATIS COACHINGSESSION (VÆRDI 899,00)

Kærlig hilsen

Grete Heslou