For igen at få kontakt med din naturlige sult- og mæthedsfølelse, vil jeg invitere dig til at tage en kort periode – ca. 14 dage, hvor du kun spiser tre hovedmåltider om dagen – morgen, middag og aften. Altså ingen mellemmåltider og ingen snacks. Ved at gøre det, får du igen kontakt med følelsen af fysisk sult. Du vil finde ud af, hvor mange gange du har spist, uden at være rigtig sulten.

 

Ved at bruge sult- og mæthedsbarometeret både før, under og efter dit måltid bliver du opmærksom på, hvor sulten du er. Inden du spiser, vil jeg anbefale, at din sult ligger omkring 3 og når du stoppe med at spise på 5-6. Registrer dine følelser, når du ikke længere spiser imellem måltiderne. Bliver du rastløs, ked af det, frustreret? Hvilke følelser dukker op?

Når du bruger sult- og mæthedsbarometeret, vil du hen ad vejen blive i stand til at genetablere kontakten til din sult- og mæthedsfølelse. Målet er, at du først starter med at spise, når du er sulten, og stopper, når du ikke er sulten mere. Det kræver tid at lære! Men det er muligt. Også for dig. Jeg tror på dig.

Download sultbarometeret som .pdf

 

Ved du at du altid kan booke en gratis samtale med mig?

Book en gratis afklarende samtale på 30 minutter, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Samtalen kan foregå ved fysisk møde i Næstved eller Glostrup, online via Zoom/Skype eller pr telefon.

Ja tak – Jeg vil gerne booke en samtale