Fællesskabet er vigtigt

Efter at have nået min idealvægt igen har jeg sat mig et nyt mål: At bevare idealvægten. Og jeg ved, at jeg kun kan gøre det ved at gentage livsstilsprincipperne som en slags mantra, så de ender med at blive en 100 procent integreret del af mit liv. Samtidig med at jeg gik i gang med mit andet vægttab, tog jeg beslutningen om at uddanne mig til vægtkonsulent. Både for at støtte andre i at tabe sig og for at fastholde min egen motivation til fortsat at leve sundt.

Som Sense Premium konsulent og mentor i mad og psyke vil jeg gerne dele ud af min erfaring om, hvor vigtigt det er at sætte sig et realistisk mål og se gevinsten ved at bryde målet op i delmål, der er overskuelige. Jeg vil også gerne øse af mine erfaringer om, hvordan jeg får min sunde hverdag til at hænge sammen på den mest enkle måde.

Vi vil jo alle gerne komme lettest muligt frem til det bedst mulige resultat. Hvilken overvægtig person har ikke håbet, at Nupo var en hurtig måde at smide kilo på – men hvor er det bare kedeligt at leve af flydende mad, der smager af mel. Jeg har konstateret, at det vigtige er at lære at leve anderledes og sundere. Jeg har også lært, at sund kost og motion ikke alene er vejen til et VARIGT vægttab. Der skal ændres i de uhensigtsmæssige vaner. Og vaneændring sker ikke på en nat. Der skal arbejdes hårdt og vedvarende. Og dette arbejde sker for mange bedst i fællesskab på hold.

Ved siden af mit virke som Sense Premium konsulent har jeg fuldtidsjob, så selvfølgelig har jeg, som alle andre, brug for at komme smartest til målet, uden at jeg bliver træt af midlet. Det kan jeg give mange bud på, og Sense-konceptet er her idéelt.

Jeg prioriterer også højt at fortælle om de mange spændende måltider, jeg tilbereder og sætter til livs og samtidig suge inspiration fra medlemmerne om deres livretter og måder at gøre tingene på. For medlemmerne er mindst lige så vigtige som konsulenten i det her ’game’. For mig handler det om fællesskab. Om at hjælpe hinanden til at nå vores mål og fastholde dem. Møderne bliver klart mere kreative og idérige, hvis de foregår som en dialog mellem medlemmer og konsulent.