Kære Grete

🧳Vi fortsætter rejsen med fokus på vaneændringer.

📖Grib din GRATIS workbook, så din vaneændring ikke kun bliver ved tanken. Ved hjælp af en workbook kan du virkelig få arbejdet med dine vaner og dine tanker omkring dem.

Lad mig hente den gratis workbook

👀 Du kan læse mere om Workbooken i Gretes input tidligere. Find tilbage i din indbakke eller på hjemmesiden her

HUSK at bliver dit behov for vaneændring ikke dækket af de eksempler jeg lister og i den kommende tid skriver om i Gretes input, så skriv en e-mail til mig. Så vil jeg sætte emnet på min plan for Gretes input.

Jeg vil sende en e-mail med mit forslag

 

🌟Denne station på rejsen, der skal ha’ dit fokus, hedder “fedtstof”

 

🥄Hvor meget fedtstof skal jeg spise?

For at være dækket ind sundhedsmæssigt, anbefaler jeg dig at spise mindst 2 måltider om dagen, hvor du sørger for, at du både spiser grønt/frugt, protein, kulhydrat og fedt. Fyld din tallerken med grønt/frugt på ca. halvdelen, en fjerdedel med protein, en fjerdedel med kulhydrater og 1-3 spsk. fedtstof. Det er en god vaneændring for dig, der ikke tidligere har tænkt over fordelingen på din tallerken.

I Sense har du 1-3 spiseskefulde fedt til rådighed pr. spisekasse. Hvis du sammenholder det med ovenstående oplysning, vil det med andre ord sige, at du kan spise 2-9 spiseskefulde fedtstof om dagen.

 

🥑Hvad dækker fedtstoffer over?

Fedtstoffer er mange forskellige ting. Det er sådan noget som smør og olie. Mayonnaise, pesto, fed sovs, fed ost, en fed yoghurt, avokado, fløde, nødder, kerner, frø og oliven. Alle de ting med høj fedtprocent i lander under kategorien fedt.

Der er stor forskel på hvor stor en spiseskefuld er. Du skal bruge fornuften.

Hvis nu vi tager mandler, så prøv at se, hvor mange der kan være på din ske. Der kan ca. være 10-15 mandler afhængigt af skeens og mandlernes størrelse. Prøv dig frem. Hvis du ikke har et tilfredsstillende vægttab, så skær lidt af toppen på spiseskeen af det du spiser mest af. Hvis du laver en salat, kan du hakke mandlerne og komme hen over. Det er super lækkert med noget knas på. Eller du kan spise dem bagefter.

En anden ting er sådan noget som avocado. Hvor mange spiseskefulde er der mon i sådan en? En gennemsnitlig størrelse svarer cirka til fire spiseskefulde, så en halv avokado vil være fint til et måltid. Den anden halve kan du opbevare i en lufttæt beholder sammen med stenen og evt. lidt citronsaft på. Hvis du spise meget avokado og har gjort det i lang tid og vægten bare gå ned, så vil du som udgangspunkt godt kunne tage en halv avocado.

 

🥕Hvad gør fedtstofferne for mig?

De første 14 dage du lever efter Sense-principperne, vil jeg anbefale at bruge 2-3 spiseskefulde fedtstof pr. måned, fordi så får du ekstra kalorier (og derved mæthed) og ekstra smag. Det er vigtigt at du bliver sensorisk mæt, så spis det fedtstof, der passer til måltidet og det du kan lide.

Der er rigtig mange fødevarer, der kan gå ind i kategorien fedtstof. Og mængden er forskellig afhængigt af typen. En ting er sikkert: Det er vigtigt at du spiser fedtstoffer til alle dine måltider. FORDI hvis du spiser fødevarer med A, D, E og K vitamin, får du ikke glæde af disse skønne vitaminer uden fedt, fordi de er fedtopløselige.

 

👉Kunne du tænke dig at vide mere om fedtstoffer, flere årsager til at de er så vigtige, spisekassemodellen og mange andre emner, der kan få dig til at leve helt almindeligt, som alle andre, der ikke skal tabe sig, så er du velkommen til at blive en del af GretesUnivers. Start med en gratis afklarende samtale ved at klikke på knappen nederst i mailen.

 

🎳Du kan også vælge at blive en del af Vaneklubben under GretesUnivers. Her kan du få støtte til at ændre dine vaner som f.eks. at spise for mange kulhydrater.

Vaneændringsklubben

☝️Har du meldt dig ind i Vaneændringsklubben?

• Klubben er et fortløbende abonnement – og du får adgang til første lektion ved tilmelding – de andre løbende pr. måned.

• Klubben indeholder 12 vaneændringsemner. Herefter slutter dit abonnement automatisk.

• Der offentliggøres et emne pr. måned.

• Du kan være med på alle 12 måneder eller hoppe fra undervejs inden alle 12 emner er gennemgået (så går du glip af vigtig viden, men muligheden har du).

• Du betaler i øjeblikket 69,00 kr. pr. måned for adgang til klubbens materiale. Det er et åbningstilbud til dig, der vil være med til at løbe klubben i gang.

• Så længe du er abonnent i klubben, har du adgang til en lukket FB gruppe. Her kan du sparre med andre, der er i gang med vaneændring og få min coaching til din proces.

• En gang pr. måned er der live Q&A via Zoom for medlemmerne.

 

Læs mere om klubben og indholdet i modulerne på GretesUnivers.dk, hvor du også kan melde dig ind som medlem.

Klik på knappen herunder, og vupti sender rejsen dig lige til flere OPlysninger.

 

 

I næste uge rejser vi videre med Gretes input til vaneændring.

Stationen vi holder ved hedder “Væske”. Glæd dig til at sætte fokus på, hvordan du kan holde fokus på denne vigtige del af din livsstil.

Indtil da

download workbooken (hvis du ikke har gjort det endnu)
find DINE vanemner, der skal arbejdes med
Lad mig lige benytte lejligheden til at fortælle dig, at næste online kursus MEDIUM og LARGE ved. Mad og følelser starter den 15. marts. Læs mere her

 

Vaneændringsklubben

Læs mere og tilmeld

 

Lidt af hvert

 

➡️HUSK at du, som altid, er velkommen til at videresende mine e-mails, hvis du kender en, det vil få glæde af indholdet.👥Lad mig hjælpe dig med vanecoaching eller vægttab via vaneændring

En af de ting jeg elsker ved mit arbejde i GretesUnivers er at støtte mine kunder, der søger min coachinghjælp. Jeg elsker at hjælpe dem i gang med en ny vane. Jeg elsker at hjælpe dem tilbage på sporet, når de kommer ud af kurs. Jeg elsker at fejre deres sejre, når de kommer i mål.

Og jeg vil elske at hjælpe dig også.

📱Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring, så bestil en gratis afklarende samtale og lad os tage en snak om det. Endnu er jeg ikke stødt på en udfordring, jeg ikke kan hjælpe med.

Hvis du beslutter dig for at prøve, om vi skal samarbejde, er den første coachingsamtale til en meget favorabel pris – 250,00 kr. hvor du så kan få afklaret, om du synes om min coaching og om du gerne vil fortsætte med den lille eller den store coachingpakke. Du kan oven i købet få en abonnement ordning på helt ned til 450,00 kr. pr. måned, så udskrivningen til forløbet ikke bliver en økonomisk belastning for dig.

Læs om mine coachingforløb her

💻Du kan også vælge at starte et mere enkelt vægttabsforløb via Sense og vaneændring online.

Læs mere her

📞Hvis du har brug for støtte til dit vægttab, kan du starte med at booke en gratis afklarende samtale med mig i næste uge. Brug knappen nederst i denne e-mail og find en tid, der passer os begge.

Husk at du kan få vægttab på abonnement fra 299,- kr. pr. måned. Der er både abonnement til holddeltagelse, online vaneændring og individuel vanecoaching.

Skab en dejlig dag

Kærlig hilsen fra Grete