Kære Grete

🧳Jeg har lovet dig, at ta’ dig med på en rejse med fokus på vaneændringer.

📖Start med at hente min GRATIS workbook, så din vaneændring ikke kun bliver ved tanken. Ved hjælp af en workbook kan du virkelig få arbejdet med dine vaner og dine tanker omkring dem.

 

Ja tak – lad mig hente en gratis workbook

 

👀 Du kan læse mere om Workbooken i Gretes input fra sidste uge.

HUSK at bliver dit behov for vaneændring ikke dækket af de eksempler jeg lister og i den kommende tid skriver om i Gretes input, så skriv en e-mail til mig. Så vil jeg sætte emnet på min plan for Gretes input.

 

Jeg vil sende en e-mail med mit forslag
🌟Den første station på rejsen, der skal ha’ dit fokus hedder “frugt og grønt”

De officielle Kostråd består af syv kostråd samt et par supplerende tips.

 

🍇Kostråd nr. 2 hedder Spis flere grøntsager og frugter.

Grøntsager og frugter er gode for din sundhed. De indeholder mange vitaminer, mineraler og kostfibre. Det gælder især de grove grøntsager fx

• persillerødder
• gulerødder
• grønkål
• spidskål/hvidkål
• rødbeder

der alle er i sæson her i februar.

📕Hvis du har været i forløb hos en Sensevejleder, så er det alle grøntsager, der er * markeret i konsulenthåndbogen.

Grøntsager i forskellige farver indeholder forskellige vitaminer og mineraler:

• De røde og orange grøntsager indeholder bl.a. betacaroten (vitamin A)🥕
• De mørkegrønne grøntsager bl.a. indeholder calcium, folat, jern & vitamin K🥦

Det er derfor vigtigt, at du spiser forskellige slags grøntsager.

HUSK at når du spiser A, D, E og K vitamin, skal du samtidig spise/drikke fedtstof, for at få glæde af vitaminerne. De er nemlig fedtopløselige.

En af de grøntsager, jeg spiser en del af, er rødbeder. Det gør jeg fordi jeg har lavt stofskifte og rødbeder er en af de grøntsager, der styrker mit stofskifte og tilfører mig krop gode næringsstoffer.

Lidt om rødbeder (kilde: sæson.dk)
Rødbeden er karakteriseret ved at have en fast knold med kraftigt mørkerødt kød.
De aflange rødbeder, der oftest sælges til supermarkeder, er den sort, der dyrkes flest af i Danmark, hvor de runde rødbeder er mere populære andre steder i Europa.

Rødbeder har en sød smag, som styrkes når de koges eller bages.
De findes i mange varianter. Du kan købe dem i både røde, gule og stribede.

Hvis du køber rødbeder med blade, kan bladene også bruges i en salat. De har en dejlig, nøddeagtig smag.

Rødbeder farver dine hænder lyserøde når du skræller eller river dem. Gnid hænderne med en skive citron eller tag et par handsker på, når du skal håndtere rødbeder.

Rødbeder kan også bruges i kage, hvor den i kogt eller revet form kan fungere som en sødende ingrediens.

Jeg laver ofte rødbedeslaw, inspireret fra valdemarsro.dk. Den er hurtig – særligt når jeg køber færdigrevet rødbede i supermarkedet.

En juice, der får mit hjerte til at slå lidt hurtigere, fordi den smager super lækkert, bliver jeg inspireret til af Mads Bo.

Spinat og avokado er også næringsrige grøntsager, der styrker stofskiftet, så det indgår også som en stor del af min kost. Har du lyst til at læse mere om, hvad du selv kan gøre for at styrke dit stofskifte, så klik her.

Der er meget stor forskel på, hvad de forskellige sundhedsguruer anbefaler i forhold til mængden af grønt og frugt. Umahro Cadogan ligger på et sted imellem 600 og 1000 gram om dagen. I Sense råder vi til at spise så meget du kan, uden at det hænger dig ud af halsen. Dit sundhedsmæssige behov er dækket når du spiser hvad der svarer til 2 håndfulde. Du kan roligt spise hvad der svarer til 6 håndfulde. Det er ok at blevde eller juice noget af det grønne, hvis mængden forekommer lidt voldsom.

🌟Lad mig invitere dig til at sætte fokus på dine grøntsager i den kommende uge. Spis bare lidt grønt til alle måltider og spis så mange forskellige slags og farver, du kan. Del gerne dit resultat med os i Facebookgruppen Vaneændringsklubben, hvor der kommer til at ligge et opslag, specielt til denne deling.

Hver uge vil jeg altså skrive om et nyt vaneændringsemne, du kan tage fat på, så du kan blive støttet og inspireret til at arbejde med dine vaner.

☝️HUSK at skrive til mig, hvis du gerne vil have netop dit vaneændringsemne belyst i Gretes input.

Vaneændringsklubben

Og så lidt om Vaneændringsklubben, som jeg lovede dig i sidste uge.

• Klubben er et fortløbende abonnement – og du får adgang til første lektion ved tilmelding – de andre løbende pr. måned.

• Klubben indeholder 12 vaneændringsemner. Herefter slutter dit abonnement automatisk.

• Der offentliggøres et emne pr. måned.

• Du kan være med på alle 12 måneder eller hoppe fra undervejs inden alle 12 emner er gennemgået (så går du glip af vigtig viden, men muligheden har du).

• Du betaler 149 kr. pr. mdr. for adgang til klubbens materiale.

• Så længe du er abonnent i klubben, har du adgang til en lukket FB gruppe. Her kan du sparre med andre, der er i gang med vaneændring og få min coaching til din proces.

• En gang pr. måned er der live Q&A via Zoom for medlemmerne.

 

Læs mere om klubben og indholdet i modulerne på GretesUnivers.dk, hvor du også kan melde dig ind som medlem.

Klik på knappen herunder, og vupti sender rejsen dig lige til flere OPlysninger.

 

 

I næste uge rejser vi videre med Gretes input til vaneændring.

Stationen vi holder ved hedder “protein”. Glæd dig til at sætte fokus på, hvordan du kan variere denne vigtige del af din livsstil.

Indtil da

download workbooken (hvis du ikke har gjort det endnu)
find DINE vanemner, der skal arbejdes med
Lad mig lige benytte lejligheden til at fortælle dig, at der stadig er plads på Februarudfordringen der starter på søndag den 6. februar. Læs mere her:

 

Lad mig lige benytte lejligheden til at fortælle dig, at der stadig er plads på Februarudfordringen der starter på søndag den 6. februar. Læs mere her:

Lidt af hvert

 

➡️HUSK at du, som altid, er velkommen til at videresende mine e-mails, hvis du kender en, det vil få glæde af indholdet.👥Lad mig hjælpe dig med vanecoaching eller vægttab via vaneændring

En af de ting jeg elsker ved mit arbejde i GretesUnivers er at støtte mine kunder, der søger min coachinghjælp. Jeg elsker at hjælpe dem i gang med en ny vane. Jeg elsker at hjælpe dem tilbage på sporet, når de kommer ud af kurs. Jeg elsker at fejre deres sejre, når de kommer i mål.

Og jeg vil elske at hjælpe dig også.

📱Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring, så bestil en gratis afklarende samtale og lad os tage en snak om det. Endnu er jeg ikke stødt på en udfordring, jeg ikke kan hjælpe med.

Hvis du beslutter dig for at prøve, om vi skal samarbejde, er den første coachingsamtale til en meget favorabel pris – 250,00 kr. hvor du så kan få afklaret, om du synes om min coaching og om du gerne vil fortsætte med den lille eller den store coachingpakke. Du kan oven i købet få en abonnement ordning på helt ned til 450,00 kr. pr. måned, så udskrivningen til forløbet ikke bliver en økonomisk belastning for dig.

Læs om mine coachingforløb her

💻Du kan også vælge at starte et mere enkelt vægttabsforløb via Sense og vaneændring online.

Læs mere her

📞Hvis du har brug for støtte til dit vægttab, kan du starte med at booke en gratis afklarende samtale med mig i næste uge. Brug knappen nederst i denne e-mail og find en tid, der passer os begge.

Husk at du kan få vægttab på abonnement fra 299,- kr. pr. måned. Der er både abonnement til holddeltagelse, online vaneændring og individuel vanecoaching.

Skab en dejlig dag

Kærlig hilsen fra Grete