Kære Grete

🧳Vi fortsætter rejsen med fokus på vaneændringer.

📖Har du hentet min GRATIS workbook, så din vaneændring ikke kun bliver ved tanken. Ved hjælp af en workbook kan du virkelig få arbejdet med dine vaner og dine tanker omkring dem.

 

Ja tak – lad mig hente en gratis workbook

👀 Du kan læse mere om Workbooken i Gretes input tidligere. Find tilbage i din indbakke eller på hjemmesiden her

HUSK at bliver dit behov for vaneændring ikke dækket af de eksempler jeg lister og i den kommende tid skriver om i Gretes input, så skriv en e-mail til mig. Så vil jeg sætte emnet på min plan for Gretes input.

 

 

Jeg vil sende en e-mail med mit forslag

 

🌟Denne station på rejsen, der skal ha’ dit fokus, hedder “protein”

🥩De officielle Kostråd siger følgende om protein: Spis mindre kød – vælg bælgfrugter og fisk

🥚Protein er kroppens byggesten og er derfor en meget vigtig del af kosten. Kød og æg bidrager både med protein, vitaminer og mineraler. Men af hensyn til din sundhed skal du begrænse dit indtag af kød fra firbenede dyr og især forarbejdet kød. Særligt hvis du er udfordret på dit kolesterol, er det godt at have fokus på højst at spise kød fra firbenede dyr med 150 g pr. uge. Ja du læste rigtigt. Der er måske basis for vaneændring 😀De officielle kostråd anbefaler max. 350 g pr. uge, når du spiser planterigt og varieret.

🐑Det er også godt for klimaet, når du skærer ned på kød. Det gælder alle kødtyper, og især okse- og lammekød, som er blandt de fødevarer, der har det højeste klimaaftryk.

🍗Fjerkræ, gris og æg belaster klimaet væsentligt mindre end okse- og lammekød.

🍤Fisk og skaldyr er gode for din sundhed. Foruden proteiner indeholder de fedtstoffer, vitaminer og mineraler, som kan være svære at få nok af fra andre fødevarer. Særligt fede fisk er gode kilder til de vigtige omega-3-fedtsyrer. Der er stor forskel på klimaaftrykket blandt forskellige fisk. Når du køber fisk, er det især vigtigt, at du går efter de miljøvenlige valg.

🌺Bælgfrugter og nødder er gode valg, når du vil spise sundt. Når du spiser planterigt og varieret, er bælgfrugter, nødder og frø gode kilder til protein og andre næringsstoffer.

Samtidig er bælgfrugter blandt de fødevarer, der har det laveste klimaaftryk.

🌟Lad mig invitere dig til at sætte fokus på dine proteiner i den kommende uge. Spis gerne protein til ALLE måltider og forsøg at lægge dig så tæt op af ovenstående anbefalinger som muligt. Del gerne dit resultat med os i Facebookgruppen Vaneændringsklubben, hvor der kommer til at ligge et opslag, specielt til denne deling.

Vaneændringsklubben

☝️Har du meldt dig ind i Vaneændringsklubben?

• Klubben er et fortløbende abonnement – og du får adgang til første lektion ved tilmelding – de andre løbende pr. måned.

• Klubben indeholder 12 vaneændringsemner. Herefter slutter dit abonnement automatisk.

• Der offentliggøres et emne pr. måned.

• Du kan være med på alle 12 måneder eller hoppe fra undervejs inden alle 12 emner er gennemgået (så går du glip af vigtig viden, men muligheden har du).

• Du betaler 149 kr. pr. mdr. for adgang til klubbens materiale.

• Så længe du er abonnent i klubben, har du adgang til en lukket FB gruppe. Her kan du sparre med andre, der er i gang med vaneændring og få min coaching til din proces.

• En gang pr. måned er der live Q&A via Zoom for medlemmerne.

 

Læs mere om klubben og indholdet i modulerne på GretesUnivers.dk, hvor du også kan melde dig ind som medlem.

Klik på knappen herunder, og vupti sender rejsen dig lige til flere OPlysninger.

 

 

I næste uge rejser vi videre med Gretes input til vaneændring.

Stationen vi holder ved hedder “kulhydrat”. Glæd dig til at sætte fokus på, hvordan du kan variere denne vigtige del af din livsstil.

Indtil da

download workbooken (hvis du ikke har gjort det endnu)
find DINE vanemner, der skal arbejdes med
Lad mig lige benytte lejligheden til at fortælle dig, at næste online kursus MEDIUM og LARGE ved. Mad og følelser starter den 15. marts. Læs mere her

 

Lidt af hvert

 

➡️HUSK at du, som altid, er velkommen til at videresende mine e-mails, hvis du kender en, det vil få glæde af indholdet.👥Lad mig hjælpe dig med vanecoaching eller vægttab via vaneændring

En af de ting jeg elsker ved mit arbejde i GretesUnivers er at støtte mine kunder, der søger min coachinghjælp. Jeg elsker at hjælpe dem i gang med en ny vane. Jeg elsker at hjælpe dem tilbage på sporet, når de kommer ud af kurs. Jeg elsker at fejre deres sejre, når de kommer i mål.

Og jeg vil elske at hjælpe dig også.

📱Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring, så bestil en gratis afklarende samtale og lad os tage en snak om det. Endnu er jeg ikke stødt på en udfordring, jeg ikke kan hjælpe med.

Hvis du beslutter dig for at prøve, om vi skal samarbejde, er den første coachingsamtale til en meget favorabel pris – 250,00 kr. hvor du så kan få afklaret, om du synes om min coaching og om du gerne vil fortsætte med den lille eller den store coachingpakke. Du kan oven i købet få en abonnement ordning på helt ned til 450,00 kr. pr. måned, så udskrivningen til forløbet ikke bliver en økonomisk belastning for dig.

Læs om mine coachingforløb her

💻Du kan også vælge at starte et mere enkelt vægttabsforløb via Sense og vaneændring online.

Læs mere her

📞Hvis du har brug for støtte til dit vægttab, kan du starte med at booke en gratis afklarende samtale med mig i næste uge. Brug knappen nederst i denne e-mail og find en tid, der passer os begge.

Husk at du kan få vægttab på abonnement fra 299,- kr. pr. måned. Der er både abonnement til holddeltagelse, online vaneændring og individuel vanecoaching.

Skab en dejlig dag

Kærlig hilsen fra Grete