Tilbage på sporet

Vaneændringer – hvordan kommer du tilbage på sporet efter ferien

Tilbage på sporetDet kan være svært at finde tilbage på sporet efter sommerferien.

Hvis du kender og bruger Sense, kan du bruge stort set alle spor. For alt er tilladt – intet er forbudt. Du skal blot bruge din sunde fornuft. Det er en sund livsstil.

Måske har din sunde fornuft været parkeret i din ferie og det har måske været svært at finde den frem igen, selvom du igen har genoptaget din hverdag. Du ved det sikkert godt. Du skal blot lige mindes om det. Der er lige et par ting, der skal på plads, hvis ferien har været ”god” ved dig og tøjet strammer lidt mere, end inden du gik på ferie.

1) Luk ”ferien” og se fremad. Du kan alligevel ikke lave det om. Det er som det er. Den har sat sine spor og forhåbentlig er de gode minder fra ferien i overtal i forhold til de ekstra kalorier.
2) Ryd ud i mad og drikke fra nydelses-skuffen. Hvis du har købt lidt ekstra godter, fordi du ville forkæle dig selv, så skal de væk NU. De skal ikke ligge og friste. Gå dine skabe og skuffer igennem og find de ting, du ved vil friste dig. Smid dem ud, giv dem til andre eller stil dem i en nydelses-kasse et sted, hvor du ikke lige ser dem i din hverdag.
3) Sørg for at køleskab, fryser og køkkenskabe er fyldt op med lækre ting

• grønsager
• kød, fisk, fjerkræ
• dåser
• forskellige former for fedtstoffer osv.

4) Planlæg din uge – evt. lav madplan. Måske har du nogle lækre Sensebøger eller andre lækre opskriftssamlinger. Tag dem frem og begynd at bladre i dem for at blive inspireret. En af mine coachingkunder fortalte mig, at det der hjalp hende til at kunne lave en plan, var at hun tog sin notesbog frem og brainstormede, hvilke retter hun rent faktisk godt kunne li’. Ud fra den kunne hun planlægge sin uge. Hvis du er den, der ta’r billeder af din mad, så kig i dit fotoalbum på din telefon, og lad dig inspirerer. Hvis du følger mig på Instagram, kan du også lade dig inspirere der, hvor jeg viser billeder af mine måltider.

Prøv en periode med kun 3 måltider om dagen. Tjek din sult inden du øser mad op og fyld din tallerken helt op med sundhed. Spis med opmærksomhed på din mad. Drop TV kiggeri og læg din iPad/telefon fra dig imens du spiser. Kroppen kan kun en ting ad gangen, så hvis både hjerne og fordøjelse bliver udfordret, vinder hjernen altid. Mærk efter hvornår du ikke længere er sulten og stop så med at spise – også selvom du levner.

Hvis du har brug for hjælp til at indføre eller genindføre din sunde livsstil, så husk at række ud efter den. I GretesUnivers starter en VIP medlemsgruppe mandag den 22. august 2022. Et fællesskab hvor du kan støtte dig til og spejle dig i andre i samme situation som du er i. Jeg sendte en e-mail om gruppen i går. Find den frem og læs den, hvis du ikke allerede har gjort det. Er du tidligere kursist i GretesUnivers, får du oven i købet de første 2 måneder gratis. Hvis du spørger mig er det en fantastisk mulighed for at komme tilbage på sporet – få rettet skibet op – komme op på hesten igen.

Du kan også vælge at indgå i et coachingforløb sammen med mig. Book første samtale til en uhørt lav pris (310,00 kr.) for at se om det er noget for dig at arbejde sammen med en coach. Eller book en gratis afklarende samtale, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig.

HUSK at prioritere din sundhed – det er selvkærligt 💚

💚lig hilsen
Grete