💪Vaneændringer kan være noget af det mest udfordrende, du kan kaste dig ud i.

Med den rette hjælp kan det altså godt lade sig gøre at ændre vaner, der holder i længden.

Er du klar til at gøre en indsats for at få det bedre, blive sundere og sikkert også reducere livvidden?

🧳Kunne du tænke dig at komme med på en rejse med fokus på vaneændringer?

Jeg vil i den kommende tid give dig nogle gode råd til at få ændret dine vaner.

📖Start med at hente min GRATIS workbook, så din vaneændring ikke kun bliver ved tanken. Ved hjælp af en workbook kan du virkelig få arbejdet med dine vaner og dine tanker omkring dem.

Ja tak – lad mig hente en gratis workbook

 

👀Workbooken er beregnet til 3 ugers vanefokus. Du kan downloade den og printe den flere gange, hvis du har mange vaner at arbejde med.

Muligvis bliver dit behov for vaneændring ikke dækket af de eksempler jeg lister og i den kommende tid skriver om i Gretes input. Hvis du har brug for at jeg belyser et eller flere emner, du ikke finder på min liste, så vil jeg invitere dig til at skrive en e-mail til mig. Så vil jeg sætte emnet på min plan for Gretes input.

Jeg vil sende en e-mail med mit forslag
👉Når du har hentet din workbook, lister du de vaner, som du kan se spænder ben for din drøm om et varigt vægttab. Du kan vælge at markere de punkter, der passer på dig i min liste. Du kan også vælge at skrive dine helt egne punkter.

Du kan printe din workbook, hvis du er en af dem, der gerne vil arbejde med papir og pen. Du kan også gemme den på din computer og skrive i den der. Det er nemlig en skrivbar .pdf fil af hensyn til dig, der gerne vil arbejde elektronisk.

👉Nu skal du vælge en eller to vaner, du skal sende til eftersyn i de kommende tre uger. Ja du læste rigtigt. Du skal ikke arbejde med mere end en og højst to vaner. De andre må vente. Hvis du ændrer for mange vaner, mister du modet og overblikket. Start med at vælge den vane, du mener at kunne have størst succes med at ændre. Det er vigtigt at starte med en succes, for at du har lyst til at fortsætte med de andre vaner.

👉Gå nu videre i workbooken, hvor du skriver ud for hver dag, hvordan du vil gribe vaneændringen an. Hvilken ny vane du vil implementere til erstatning for den gamle vane

✒️I din workbook er der også plads til at du kan gøre noter om dine tanker. Hvad tænker du om den nye vane? Er det en udfordring? Er det nemmere end du troede?
Skriv hvad der dukker op i dine tanker. En lille dagbog til dig selv, som du kan vende tilbage til og læse, når du skal i gang med næste vaneændring efter tre uger.

Tag fat på en ny vane efter 3 uger samtidig med, at du holder let fokus på den første vane i yderligere 10 uger. Derefter er den nye vane automatiseret.

Hver uge vil jeg altså skrive om et nyt vaneændringsemne, du kan tage fat på, så du kan blive støttet og inspireret til at arbejde med dine vaner.

☝️HUSK at skrive til mig, hvis du gerne vil have netop dit vaneændringsemne belyst i Gretes input.

Vaneændringsklubben

For dig der gerne vil have et fællesskab omkring vaneændringsarbejdet, har jeg oprettet en lukket Facebook gruppe, der hedder Vaneændringsklubben. Her vil jeg give medlemmerne al den støtte, der er brug for til vaneændringsprocessen. En gang pr. måned er der live Q&A via Zoom for medlemmerne. Her vil en af gruppens medlemmer få mulighed for coaching til sin proces. Alle vil kunne lære af coachingen.

Et medlemskab i Vaneændringsklubben koster som intotilbud 149,00 kr. pr. måned.

Du kan være med i alt 12 måneder eller hoppe fra undervejs inden alle 12 emner er gennemgået (så går du glip af vigtig viden, men muligheden har du).

Når abonnementprisen for medlemsklubben stiger efter introperioden, vil du beholde dit månedlige abonnement fra introtilbudet.

 

I næste uge, når du modtager Gretes input med første vaneændringsemne, får du nærmere besked om, hvordan du kommer med i klubben.

Indtil da

download workbooken
find DINE vanemner, der skal arbejdes med
Lad mig lige benytte lejligheden til at fortælle dig, at der stadig er plads på Februarudfordringen der starter på søndag den 6. februar. Læs mere her:

 

Lidt af hvert

 

➡️HUSK at du, som altid, er velkommen til at videresende mine e-mails, hvis du kender en, det vil få glæde af indholdet.👥Lad mig hjælpe dig med vanecoaching eller vægttab via vaneændring

En af de ting jeg elsker ved mit arbejde i GretesUnivers er at støtte mine kunder, der søger min coachinghjælp. Jeg elsker at hjælpe dem i gang med en ny vane. Jeg elsker at hjælpe dem tilbage på sporet, når de kommer ud af kurs. Jeg elsker at fejre deres sejre, når de kommer i mål.

Og jeg vil elske at hjælpe dig også.

📱Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring, så bestil en gratis afklarende samtale og lad os tage en snak om det. Endnu er jeg ikke stødt på en udfordring, jeg ikke kan hjælpe med.

Hvis du beslutter dig for at prøve, om vi skal samarbejde, er den første coachingsamtale til en meget favorabel pris – 250,00 kr. hvor du så kan få afklaret, om du synes om min coaching og om du gerne vil fortsætte med den lille eller den store coachingpakke. Du kan oven i købet få en abonnement ordning på helt ned til 450,00 kr. pr. måned, så udskrivningen til forløbet ikke bliver en økonomisk belastning for dig.

Læs om mine coachingforløb her

💻Du kan også vælge at starte et mere enkelt vægttabsforløb via Sense og vaneændring online.

Læs mere her

📞Hvis du har brug for støtte til dit vægttab, kan du starte med at booke en gratis afklarende samtale med mig i næste uge. Brug knappen nederst i denne e-mail og find en tid, der passer os begge.

Husk at du kan få vægttab på abonnement fra 299,- kr. pr. måned. Der er både abonnement til holddeltagelse, online vaneændring og individuel vanecoaching.

Skab en dejlig dag

Kærlig hilsen fra Grete