Uddannet Vanecoach og Overspisningscoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand

 • Har du brug for hjælp til at finde madro og slippe din evindelige kur-mentalitet?
 • Har du brug for hjælp til at leve dit liv med glæde, energi og overskud?
 • Er du træt af restriktive kure med et utal af regler, der skal opfyldes?
 • Er du træt af din konstante dårlige samvittighed, din følelse af skyld og skam og din evige kamp imod mad og følelser?
 • Kunne du tænke dig at få et afslappet forhold til mad, hvor du kan spise, når du er sulten og stoppe når du er mæt?
 • Kunne du tænke dig at lære at kunne nyde al slags mad og drikke i fornuftige mængder?
 • Har du en masse vaner – eller rettere uvaner – der forhindrer dig i at finde fred med din krop og din vægt?
 • Lider du af overspisning og kunne du tænke dig at lære redskaberne til at få et mere afslappet forhold til din mad og dit spisemønster?

Mad er næring. Mad er ikke terapi. Der findes andre måder at håndtere følelser på end ved at spise. Det kan du lære. Ved gentagende øvelser. Og jeg kan vise dig vejen. Jeg kan støtte dig igennem processen.

Hos mig får du ikke endnu en kur eller et quick fix, der løser dine problemer på kort tid. Det har du sikkert allerede prøvet mange gange, uden et godt resultat.

Det handler ikke kun om kost og motion, når vi skal overvægt og overspisning til livs for bestandigt.

Jeg kan give dig en værktøjskasse fyldt med redskaber til et varigt vægttab. Hos mig kommer du til at arbejde med dine udfordringer. Vi vil sammen finde ud af, hvad du oplever af forhindringer for dit vægttab, hvad der er skyld i din overspisning og dine uvaner. Jeg følger dig tæt på sidelinjen og hjælper, vejleder og støtter dig. DU skal gøre arbejdet. Det virker, hvis du får det til at virke.

Jeg benytter mig af alle mine faglige redskaber som Mentor i mad og psyke med Sense som speciale, VaneCoach og OverspisningsCoach, Supervisor i mad og følelser og Skyggevejleder – alt efter behov.

Vanecoaching forløb

Kender du det, at du siger til dig selv, at på mandag starter du en sund livsstil. Du starter da også mandag morgen og mandag formiddag, men allerede mandag aften går det galt. Efter 14 dage er du stadig ikke kommet i gang med at leve sundt for alvor.

Det er helt normalt. Grunden til at det ikke lykkes for dig at holde fast, er at du ikke har fundet dit HVORFOR og har gjort din plan konkret.

 • Hvorfor vil du leve sundt?
 • Hvordan vil du gøre det?
 • Skal det både omhandle mad og motion?

Som Vanecoach hjælper jeg dig med at finde frem til, hvordan det kan ske. Den eneste måde en vane kan blive holdbar, er hvis du selv er kommet frem til løsningen. Nye vaner skal være konkrete og give mening for dig.

Jeg kan hjælpe dig til sundere vaner gennem samtaleterapi. Ved hjælp af adfærdsændring – vane for vane – hjælper jeg dig til et normaliseret forhold til mad, så du en gang for alle skubber din kur-hjerne ud over kanten og får mad-ro. Du kommer til at slippe din dårlige samvittighed, din skyld og din skam – tanker, der melder sig, hver gang du har ladet dine dårlige vaner sejre. Jeg vil hjælpe dig til at finde DIN vej til at slippe DINE dårlige vaner og erstatte dem med en ny sund livsstil.

Vi starter med at kortlægge dit mål, din motivation og dine forhindringer. Sammen laver vi en plan, der er tilpasset din hverdag. En plan der er realistisk og meningsfuld for dig. Vi samler op fra gang til gang og tilpasser planen, hvis det er nødvendigt.

Det er meget forskelligt, hvor mange samtaler, der er brug for. Hvis du er i tvivl om, hvad der er der rigtige for dig, så book en gratis afklaringssamtale. Så kan vi finde den helt rigtige løsning for dig.

Overspisnings-coaching

Har du egentlige overspisningsproblemer? Har du brug for hjælp til at tackle dit kontroltab?

Jeg har kompetencer til at hjælpe dig med dine overspisningsproblemer. Jeg har lært at tage hånd om dig, der har tendenser til overspisning. Overspisningscoach er en overbygning på Vanecoachuddannelsen. Læs alligevel ovenstående om vanecoaching forløb. Efter et Overspisnings-coaching forløb, går du fra kaotiske til stabile måltidsmønstre. Du lære at spise efter sult, mæthed og nydelse. Du lære at spise efter dine egne principper. Du slipper af med rigide madregler og får et mere fleksibelt og afslappet forhold til mad.

Med vane- og/eller overspisningscoaching kan du nå dit sundhedsmål på en holdbar måde uden restriktioner og kure.

Vanecoaching – første session til særpris

Vægttab og vaneændringer er svært i praksis. Det er ikke noget du “bare” lige gør.

Derfor kan vanecoaching måske være løsningen for dig.

Det vigtigste for en succesfuld coaching er god kemi. Derfor tilbyder jeg dig den første session til en meget favorabel pris. Det koster kun 310,00 kr. (normalt 989,00 kr.). Så kan du teste, om det er det rigtige for dig, uden den store udskrivning.

Vanecoaching – fortsat samarbejde – evt. abonnement

Vælger du at vi skal fortsætte vores samarbejde kan du vælge

 1. Forløb på 5 sessioner, der koster 2.750,00 kr. 
 2. Forløb på 11 sessioner med det samme til 5.445,00 kr.  Så er du sikker på, at du får bund i dine vaner.
 • Klik på knappen herunder (Book og betal)
 • Vælg ydelsen
 • Vælg dato og tidspunkt
 • Vælg betalingsform
 • Udfyld dine personlige oplysninger
 • Bestil tid

Til både 5 sessioner og 11 sessioner har du mulighed for at betale i rater, så du trækkes et mindre beløb hver måned med 30 dages mellemrum. 

 1. Forløb på 5 sessioner trækkes 5 måneder a’  550,00 kr.
 2. Forløb på 11 sessioner trækkes 11 måneder a’ 495,00 kr. 

Raterne vælges under Betalingsform. Betalingsdatoerne fremgår af bestillingsformularen.

Raterne fortsætter i 5 eller 11 måneder selvom forløbet er afsluttet. Du oplyser dit kortnummer, når du betaler første rate. Hvis dit betalingskort udløber, bliver meldt stjålet eller bare lukket, så modtager du en e-mail fra EasyMe med instrukser i at aflevere ny kortoplysninger.

Hvor foregår sessionerne:

GretesUnivers i Næstved – Ny Holstedvej 16

Online via Zoom, Skype eller telefon

Hjemme hos dig på Sjælland – kørselsgebyr pr. km. fra Næstved i forhold til gældende benzinpriser