Alt det, du behøver at vide om medlemsgruppen

 • Her kan du læse, hvordan online fællesskabet foregår og hvad du kan forvente dig af fællesskabet
 • GretesUnivers VIP medlemsgruppen startede den 22. august 2022
 • Gruppen er både for erfarne Sensere og for nye Sensere
 • Gruppen er online og har til formål at skabe et fællesskab for dig, der gerne vil skabe dit fremtidige sunde liv med madro og selvkærlighed sammen med andre
 • Alle møder foregår på Zoom platformen
 • Alt materiale er tilgængeligt på EasyMe kursusplatformen
 • Du kan blive medlem af en lukket Facebookgruppe, hvor du får daglige OPslag og peptalks og hvor du har mulighed for at være aktiv og tage ansvar for det sunde liv, du drømmer om (ingen betingelse for at være en del af fællesskabet)
 • Du får hjælp og støtte til at tabe dig fra erfaren vægttabsmentor
 • Du får et fællesskab med nogen i samme båd dom dig og med nogen, der ved noget om vægttab?

Hjælpen er på vej!

GretesUnivers leverer

 • 2 månedlige møder med åben kostvejledning og mulighed for at møde gruppens andre medlemmer. Der vil være et kort oplæg fra GretesUnivers om et sundhedsrelevant emne og mulighed for at udveksle erfaringer med gruppen. Møderne foregår på Zoom platformen og optages, så de kan ses på replay
 • Ved behov 1 månedligt møde med oplæg om Senseprincipperne for helt nye medlemmer. Det vil være muligt at spørge, hvis der er noget, der ikke føles enkelt. Møderne foregår på Zoom platformen
 • Månedens video med nye og spændende emner
 • Ny udfordring hver måned, som det er frivilligt at deltage i
 • Ugentlig vægttråd i Facebook-gruppen hvor det er muligt at offentliggøre sit resultat for ugen, der lige er gået og hvor der kan reflekteres over, hvorfor det er gået, som det er gået
 • Ugens OPskrift fra mit bedste måltid i ugen, der er gået
 • Daglige OPslag med stof til eftertanke
 • Uddybelse af emner, som medlemmerne ønsker belyst
 • Tilbud om drop-in-vejning hver uge i GretesUnivers i Næstved. Der vil være åbent hus i 1,5 time hvor det, foruden vejning, vil være muligt at møde andre medlemmer, hygge, få en kop kaffe/the og udveksle erfaringer face-to-face. Der er ikke undervisning, men det er muligt at stille mig spørgsmål til afklaring

Hvad koster det?

De første 7 dage er GRATIS i introperioden – foreløbig frem til 31. oktober 2022. Så kan du afprøve fællesskabet. Derefter er prisen er 129,00 kr. hver 30. dag.

Hvis du tilmelder dig en mandag, skal du senest søndag i samme uge opsiger dit abonnement, for at undgå at blive trukket for betaling.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at benytte det link, du modtager med din kvitteringsmail, når din betaling bliver trukket.

Du kan også vælge at binde dig til minimum 6 måneder for 600,00 kr. Send mig en e-mail til grete@gretesunivers.dk eller en sms til 71702560 og skriv at du gerne vil binde dig 6 måneder. Så sender jeg dig et link, så du kan deltage for 100,00 kr. pr. måned.

Er du tidligere medlem i GretesUnivers, enten som online kursist eller som kursist på et af mine hold igennem årene i Charlottenlund, Frederikssund, Bagsværd, Glostrup, Albertslund, Haslev eller Næstved vil jeg, som loyalitetsrabat give dig de første to måneder gratis. Send mig en e-mail til grete@gretesunivers.dk eller en sms til 71702560 og skriv hvilket hold, du deltog på. Så sender jeg dig et link, så du kan deltage 2 måneder gratis og derefter bliver betalende medlem eller kan melde dig ud, hvis medlemsgruppen ikke er noget for dig.

Du har adgang til alt materiale og en lukket Facebook-gruppen, så længe du betaler for dit medlemsskab. Du kan til enhver tid melde dig ud, når du ikke længere ønsker at være en del af fællesskabet.

Du skal da med i GretesUnivers VIP medlemsgruppen fordi

Du gerne vil ha’ din krop i balance

Du gerne vil støttes i dit vægttab

Du gerne vil støttes i at fastholde dit vægttab

Du gerne vil inspireres og inspirere til enkel motion

Du gerne vil være mere bevidst

Du gerne vil holde fokus

Du gerne vil inspireres til vaneændring

Du gerne vil finde madro

Du gerne vil huskes på, hvad Sense livsstilen kan gøre for dig

Du gerne vil lære at give dig selv kærlighed og OPmærksomhed

Du er vild med enkel sundhed

Din krop fortjener det bedste

Du prioriterer kvalitet

At prioritere din sundhed er selvkærligt

Kærlig hilsen
Grete

Din vanecoach

Jeg hedder Grete Heslou og jeg er Kostvejleder, Mentor i mad og psyke med speciale i Sense samt Vane- og Overspisningscoach.

Jeg hjælper dig til et varigt og sundt vægttab med 1:1 coaching eller undervisning på små hold. Et vægttab på egen hånd kan virke udfordrende og uoverskueligt. Men jeg ved, at du kan. Og jeg vil gerne hjælpe og støtte dig.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe hundredevis af overvægtige mennesker med vægttab. Det har jeg gjort både på små trygge hold, ved hjælp af individuel coaching og via online forløb, både på hold og individuelt.

Jeg glæder mig til at inspirere dig til at starte din SIDSTE vægttabsrejse og til at støtte dig på rejsen.