5 enkle, men ofte oversete, trin til et varigt vægttab

Få nogle af mine bedste tips til hvordan du kan starte dine vanerændringer
og opnå et varigt vægttab.

Tag hul på dit varige vægttab

Hvis du kunne tænke dig at få taget godt hul på et varigt vægttab, så har du chancen her.

På dette webinar vil du få tips til, hvor du kan starte din sidste vægttabsrejse.

Vaneændringer er en nødvendig forudsætning for, at et vægttab bliver varigt, og at det derved bliver dit sidste vægttab.

Har du hidtil oplevet yo-yo-vægt?

Når du taber dig ved hjælp af en fastlagt kur, vil du formentlig tage det hele (og måske lidt til) på igen, når kuren er ovre. Hvis du derimod ændrer dine vaner for evigt, vil det ende med at blive automatiserede handlinger, ligesom når du børster tænder. Det tænker du ikke særligt meget over. De nye vaner bliver en del af din livsstil. Er de nye vaner med mad og motion sunde og fornuftige, vil du samtidig opnå et vægttab, der holder.

Hvad kan du gøre?

Tilmeld dig her og spær din kalender

tirsdag den 2. februar 2021 kl. 19:00.

Sørg for at du prioriterer at møde op live. Der er særlige fede bonusser til de deltagere, der dukker op live og du deltager i lodtrækninger undervejs.

HUSK AT BEKRÆFTE DIN TILMELDING OG TJEKKE DIN SPAMMAPPE HVIS DU IKKE STRAKS EFTER BEKRÆFTELSEN MODTAGER EN E-MAIL MED ET LINK TIL MØDET. TILFØJ EVT. GRETE@GRETESUNIVERS.DK SOM SIKKER AFSENDER ELLER I DINE KONTAKTER

Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle dig om, hvordan du smartest kan ændre dine vaner, så du får et afslappet forhold til mad og kan nyde din chokolade (eller hvad du nu elsker mest) uden dårlig samvittighed og uden at tage på.