Wienerschnitzel med bønner, løg, fritter og bearnaisesovs
Ingredienser
- 400 g Grønne bønner HF 1(2)
- 1 stk Løg - hakket HF 1(2)
- 1 spsk Smør til stegning Fedtstof
- 2 stk Kalve inderlår HF 3
- 1 stk Æg - til panering
- Rasp til panering HF 4
- 2 spsk Smør til stegning Fedtstof
- 200 g Kartofler - skåret til fritter HF 4
- 1 spsk Olivenolie Fedtstof
Sådan gør du
- Sådan gør du: Vask kartoflerne og skær dem ud til fritter. Vend i olie og bag i ovn ved 200 g i 30 minutter eller kør dem i Actifry 25 minutterBalancer de grønne bønner, steg løgene ved svag varme og vend bønnerne i. Skru ned og hold det varmt til serveringenVend kødet i æg og rasp og steg ved svag varme på panden. Ikke for lang tid, så kødet bliver tørtServer med 1 spsk bearnaise