Go Back

Kyllinge farsbrød

Ret Hovedret
Antal 2

Ingredienser
  

  • 400 g Hakket kylling
  • 1 stk Hakket løg
  • 1/2 stk Revet squash
  • 1 stk Æg
  • 1/2 dl Havregryn
  • 1 spsk Hakket mandler eller nødder
  • 1 spsk Græskarkerner eller andre kerner
  • 1/2 håndfuld Hakket persille
  • 1/2 håndfuld Hakket basilikum
  • 1 spsk Karry
  • Salt og Peber
  • 1/2 dl Piskefløde
  • 1 pakke Bacon

Sådan gør du
 

  • Revet løg og squash blandes med hakket kyllingekød
    Tilsæt æg og havregryn - rør igen
    Tilsæt mandler, kerner, krydderurter, fløde og krydderier.
    Form farsen til et fast brød og dæk med bacon.
    Bages i ovnen ca. 30-35 minutter ved 200 grader
    Serveres med havreris og evt. lidt ketchup og cherrytomater
  • Sensefordeling:
    HF 1(2): løg squash persille basilikum
    HF 3: kylling bacon æg
    HF 4: havreris havregryn
    Fedtstof: mandler kerner
    SG: ketchup karry
  • Inspiration: SundFokus