Go Back
chiagrød

Kold Chiagrød

Grete Heslou
Ret Morgenmad
Antal 1

Ingredienser
  

  • 2 dl skyr naturel HF 3
  • 1/2 dl vand
  • 1 shot stærk kaffe SG
  • 2 spsk ruggryn HF 4
  • 1,5 spsk chiafrø Fedt
  • 1 tsk lakridspulver SG
  • 100 gram optøet bær  HF 1
  • 1 spsk mysli-topping HF 4 & fedt
  • 1 tsk dadelsirup SG

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienser (undtagen bær og topping) røres sammen og stilles på køl nogle timer evt. natten over.
    Hvis du ikke laver det klar lige inden sengetid, så rør gerne i det 1 gang lige før du går i seng
    TOPPING: jeg bruger hjemmelavet mysli-topping: havregryn, cashewnødder, mandelsplitter, pinjekerner, solsikkekerner, rosiner blandes med honning, bredes ud på bagepapir til ovn eller køres i Actifry - begge dele 15 minutter. Du kan også bruge nøddemix med lidt dadelsirup
    TIP: Lav evt en større portion, så du har til flere dage. Det kan sagtens holde sig i køleskabet 3 dage.
  • Inspiration SundFokus