Go Back
wienerschnitzel

Wienerschnitzel med bønner, løg, fritter og bearnaisesovs

Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 400 g Grønne bønner HF 1(2)
  • 1 stk Løg - hakket HF 1(2)
  • 1 spsk Smør til stegning Fedtstof
  • 2 stk Kalve inderlår HF 3
  • 1 stk Æg - til panering
  • Rasp til panering HF 4
  • 2 spsk Smør til stegning Fedtstof
  • 200 g Kartofler - skåret til fritter HF 4
  • 1 spsk Olivenolie Fedtstof

Sådan gør du
 

  • Sådan gør du:
    Vask kartoflerne og skær dem ud til fritter. Vend i olie og bag i ovn ved 200 g i 30 minutter eller kør dem i Actifry 25 minutter
    Balancer de grønne bønner, steg løgene ved svag varme og vend bønnerne i. Skru ned og hold det varmt til serveringen
    Vend kødet i æg og rasp og steg ved svag varme på panden. Ikke for lang tid, så kødet bliver tørt
    Server med 1 spsk bearnaise