Kylling i karrykål
Ingredienser
- 1/2 stk spidskål HF 1(2)
- 1 stk løg HF 1(2)
- 5 stk cherry tomater HF 1(2)
- 6 stk kyllingebryst fileter HF 3
- 1 spsk olivenolie fedtstof
- 1 spsk smør fedtstof
- 3 spsk piskefløde fedtstof
- 200 g kartofler HF 4
- 1 spsk olivenolie fedtstof
- 2 tsk kary SG
- 2 tsk oregano SG
- salt/peber SG
Sådan gør du
- Sådan gør duSnit spidskål, skær løg i tern, halver cherry tomaterneKom olie og smør på panden og rist karrypulver heri. Steg kyllingefileterne i karryen.Tilsæt snittet hvidkål, løg og tomater og vend det rundt på panden.Tilsæt piskefløde og lad retten simre, til det hele har kogt godt ind. Skær kartoflerne ud som pommes frites og tilbered dem i actyfry eller ovn. 25 minutter Smag til med salt og peber.