Kylling i karrykål

Ret Hovedret
Antal 2 Personer

Ingredienser
  

  • 1/2 stk spidskål HF 1(2)
  • 1 stk løg HF 1(2)
  • 5 stk cherry tomater HF 1(2)
  • 6 stk kyllingebryst fileter HF 3
  • 1 spsk olivenolie fedtstof
  • 1 spsk smør fedtstof
  • 3 spsk piskefløde fedtstof
  • 200 g kartofler HF 4
  • 1 spsk olivenolie fedtstof
  • 2 tsk kary SG
  • 2 tsk oregano SG
  • salt/peber SG

Sådan gør du
 

  • Sådan gør du
    Snit spidskål, skær løg i tern, halver cherry tomaterne
    Kom olie og smør på panden og rist karrypulver heri. Steg kyllingefileterne i karryen.Tilsæt snittet hvidkål, løg og tomater og vend det rundt på panden.Tilsæt piskefløde og lad retten simre, til det hele har kogt godt ind.
    Skær kartoflerne ud som pommes frites og tilbered dem i actyfry eller ovn. 25 minutter
    Smag til med salt og peber.