

Ovnbagt hel ørred med krydderurter
Ingredienser
- 1 hel Ørred HF 3
- 300 g Ærter HF 1(2)
- 1 stk Citron (økoligisk) HF 1(2)
- 1/2 Håndfuld Purløg HF 1(2)
- 1/2 Håndfuld Timian (frisk) HF 1(2)
- 1 stk Rødløg HF 1(2)
- 1 spsk Olivenole Fedtstof
- 200 g Aspargeskartofler HF 4
- 2 dl Minimælk Mælkeprodukt
- 1 brev Knorr Hollandaise pulver SG
- 1 spsk smør Fedtstof
Sådan gør du
- Hak rødløg og krydderurter og fyld det i den rensede ørred. Krydr med salt og peber. Læg skiver af 1/2 citron ovenpå og luk fisken. Smør olivenolien på ydersiden af fisken og læg skiver fra 1/2 citron ovenpå fisken. Sæt fisken i ovnen på 200 grader i 25 minutterVask kartoflerne og kog dem 15-20 minutter til de er møreHæld kogende vand hen over ærterne og lad dem tø op - gentag evt dette trin et par gangeSmelt smør i en gryde, tilsæt hollandaisepulver og mælk. Rør indtil alle klumper er væk og giv sovsen et opkog. Når fisken er færdig, pilles fiskekødet fra benene, løg, krydderurter og citronskiver lægges ovenpå. Anret kartofler og ærter og tilføj hollandaisesovs.