Mad og følelser

Spiser du selvom du ikke er sulten?

Det er lige ved at være op over, hvis du skal med på kurset Mad og følelser. Kurset i Næstved starter den 6/8. Kurset i Glostrup starter den 12/8.

Kursus i mad og følelser i foråret i Næstved blev en succes. Vi mødtes et par gange via Zoom, da Danmark var lukket helt ned og genoptog de fysiske møder med god afstand, da det blev tilladt. Deltagerne var ovenud begejstrede og fik ryddet op i deres følelser, så de nu har et mere almindeligt forhold til mad og kan tackle følelsesmæssige udsving i livet uden mad.

En af kursisterne skrev følgende:

Jeg vil helt klart anbefale at komme på kursus hos Grete. Hun er så sød og forstående overfor hver enkel. Og tager hånd om hver og en.
Jeg er blevet så meget mere klog på mig selv og mine svagheder og styrker. Jeg arbejder dagligt med de redskaber jeg har fået på kurset. 

Giver hermed min bedste anbefaling til alle at tage kurset mad og følelser hvis du vil og tør komme ind på hvad der trigger dig og dine følelser omkring mad. Og tør vær åben om det. 

Mvh. Tanja Raun (Levlivet med Tanja)

Jeg har derfor besluttet at åbne endnu et forløb i henholdsvis Næstved og Glostrup – 8 events. Kurset afvikles i løbet af 4 måneder – 8 x 2 timer. Vi skal mødes hver 2. uge. Der vil max være 8 deltagere på kurset.

Med dette kursus kan du få et naturligt og balanceret forhold til mad. Jeg vil lære dig at slutte fred med din mad for altid.

Kurset henvender sig til dig, der har mod på at arbejde med, hvad der ligger bagved årsagen til, at du i årevis har spist på dine følelser. Du skal være indstillet på at du skal arbejde med dig selv imellem kursusdagene. Jeg vil give dig inspiration til, hvor du skal kigge hen, for at finde årsagen til, at du spiser for meget. Jeg vil give dig redskaberne til at ændre din selvdestruktive cyklus og en gang for alle at gøre op med, at du spiser på dine følelser.

Du kan læse nærmere om de enkelte modulers indhold i Næstved her, og i Glostrup her, hvor du også kan reservere din plads.

Kursusgebyret er 1.995,00 kr. og kan afvikles i 4 rater a’ 550,00 – første rate skal betales ved tilmeldingen og sikrer din plads. Vent ikke for længe. Tilmeldingerne er startet og jeg har fået en del forespørgsler på, hvornår næste forløb starter. Betaling sker fra min hjemmeside her.

Har du brug for flere oplysninger inden du tilmelder dig, så ring endelig til mig på tlf. 7170 2560

Mange varme sommerhilsner
Grete
Mentor i mad og psyke
med Sense som speciale