Kære skønne dig

Der er mange, som har efterspurgt at se en madplan fra Senseklubben. Derfor har Senseklubben besluttet  at give dig en smagsprøve. I denne uge er der 11 opskrifter i madplanen. Der er typisk 10-15 opskrifter hver uge. Senseklubben laver madplanerne på baggrund af følgende kodeord: Nemt, hurtigt og velsmagende med omtanke på at mindske madspild.

Hvis du er medlem af Senseklubben, kan du tilpasse din madplan ved at slette måltider og indsætte andre måltider fra vores opskriftsunivers. Det foregår digitalt. Du kan ændre madplanen til flere personer. Indkøbslisten tilpasser sig automatisk, og du kan printe hele madplanen eller kun de opskrifter, du ønsker. Der kommer en ny madplan hver uge.

Hvis du gerne vil være medlem af Senseklubben, så kan du få mulighed for 

AT VINDE EN GRATIS COACHINGSESSION I GRETESUNIVERS

hvis du melder dig ind via mit affiliate-link. Din pris er den samme, som hvis du melder dig ind via Senseklubben. Du får “bare” yderligere en chance for at vinde. Find linket nederst på den side du lander på via knappen herunder og giv mig så besked på e-mail, at du er meldt ind via mit link. Så kommer du med i bowlen.

Senseklubben via GretesUnivers

Download din gratis madplan her

Mørbrad med svampe-ostefyld og lufttørret skinke dertil salat og fraiche

Så snart jeg får tid og ro, får jeg lyst til at være kreativ. Og det kommer som regel til udtyk i en ret, jeg opfinder. Måske er det, fordi jeg engang har set en opskrift i TV eller på YouTube og gerne vil lave min egen udgave. Andre gange er det, fordi jeg går forbi køledisken og ser et stykke kød eller noget andet, der lige trigger min interesse og får kreativiteten til at spire indeni. Svinemørbraden er et dejligt magert stykke kød – men jeg synes ofte, det bliver tørt. Derfor besluttede jeg mig i weekenden for at lave en fyldt svinemørbrad, der blev alt andet end tør! Og det var, fordi jeg lige faldt over en svinemørbrad i køledisken.
Du kan erstatte de 250 gram svampe med 250 gram rodfrugter skåret i små tern.

/Suzy Wengel 🙂

Hvis du er medlem af Senseklubben, kan du bruge opskriften i din madplan. Indkøbslisten tilpasser sig automatisk.

Senseklubben via GretesUnivers

Gå til opskrift

Hvis du gerne vil se, hvordan Suzy har skåret, fyldt, rullet og pakket mørbraden ind, så se med i videoen på Facebook nedenfor. Du skal blot trykke på knappen.

Se video med tilberedningen

Lidt af hvert

📩Hvis du ikke kan finde en bestemt e-mail fra Gretes input i din indbakke, kan du fremover finde dem på min hjemmeside lige her

 

➡️HUSK at du, som altid, er velkommen til at videresende mine e-mails, hvis du kender en, det vil få glæde af indholdet.👥Lad mig hjælpe dig med vanecoaching eller vægttab via vaneændring

En af de ting jeg elsker ved mit arbejde i GretesUnivers er at støtte mine kunder, der søger min coachinghjælp. Jeg elsker at hjælpe dem i gang med en ny vane. Jeg elsker at hjælpe dem tilbage på sporet, når de kommer ud af kurs. Jeg elsker at fejre deres sejre, når de kommer i mål.

Og jeg vil elske at hjælpe dig også.

📱Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring, så bestil en gratis afklarende samtale og lad os tage en snak om det. Endnu er jeg ikke stødt på en udfordring, jeg ikke kan hjælpe med.

Hvis du beslutter dig for at prøve, om vi skal samarbejde, er den første coachingsamtale til en meget favorabel pris – 250,00 kr. hvor du så kan få afklaret, om du synes om min coaching og om du gerne vil fortsætte med den lille eller den store coachingpakke. Du kan oven i købet få en abonnement ordning på helt ned til 450,00 kr. pr. måned, så udskrivningen til forløbet ikke bliver en økonomisk belastning for dig.

Læs om mine coachingforløb her

💻Du kan også vælge at starte et mere enkelt vægttabsforløb via Sense og vaneændring online.

Læs mere her

📞Hvis du har brug for støtte til dit vægttab, kan du starte med at booke en gratis afklarende samtale med mig i næste uge. Brug knappen nederst i denne e-mail og find en tid, der passer os begge.

Husk at du kan få vægttab på abonnement fra 299,- kr. pr. måned. Der er både abonnement til holddeltagelse, online vaneændring og individuel vanecoaching.

Skab en dejlig dag

Kærlig hilsen fra Grete