Isvaffel

Ferie i GretesUnivers – dag 3 & 4 – Tip til at holde øje med vægten, første bryggeribesøg og årets isvaffel i Kerteminde

Ferietip til at holde øje med vægten nogenlunde

Noget jeg altid tager med på ferie er min nederdel med fast linning. Den hopper jeg i hver morgen. Ikke for at beholde den på, men for at mærke, om linningen strammer mere end dagen før. Hvis jeg kan mærke at den strammer, er det et tegn til mig om at skrue lidt ned. for blusset, så vægten ikke helt stikker af i ferien. Du kan selvfølgelig også bruge shorts eller bukser til formålet. Det er en god ide at holde øje jævnligt i hele ferien.

Resume fra Refsvindinge i går – feriens dag 3 🙂

Jeg skrev på dag 2, at Bryggeriet Refvindinge skulle besøges. Det blev ikke til noget. Min mands bror og svigerinde, som vi skal holde denne ferie med, ankom ved frokosttid. Vi fejrede gensynet med en frokost med øl og snaps, og så var der ingen køretur den dag. Vi udskød besøget en dag.  Det var, som sædvanlig en god oplevelse. ØlsmagningDer var opstillet masser af øl, og hvis øl fra hallen ikke stod på bordet, så kunne vi hente det og smage – lige så meget vi havde lyst til. Det fornuftige valg jeg traf var, at smage de øl jeg ikke tidligere havde smagt eller ikke kunne huske, hvordan smagte. Der er jo ingen grund til at smage noget, jeg godt ved, hvordan det smager. Nøjagtigt som hvis vi kommer forbi smagsprøver af trestjernet salami i supermarkedet. Det behøver vi egentlig heller ikke smage. For vi kender jo smagen.

 

Kerteminde

Isvaffel

I dag flyttede vi “teltpælene” eller rettere campingvognenen til Kerteminde. Her har ligget et bryghus med lokal øl. Det er lukket. Bryggeren har ikke tid til sin hobby mere. Jeg talte med ham og han henviste til den lokalekøbmand, der stadig havde noget af hans øl på hylderne. Der var 3 forskellige. Dem købte vi med hjem og delte den ene, da den var blevet kølet ned. De to andre skal med hjem.

Kerteminde er en hyggelig by. Fra tidligere besøg vidste jeg, at der ligger en isbutik, der laver verdens bedste vafler. Normalt, når jeg spiser is, vælger jeg vaflen fra (som ligegyldige kalorier) og kun 1 kugle. Den kugle, jeg ikke vil undvære. Jeg har besluttet, at når jeg besøger Kerteminde, vil jeg gerne have en vaffel. Og vafel blev det. En lille softice med flydende chokolade. Mums!

 

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 1 om pakkeliste og andre lister, så klik her på linjen.

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 2 om ferietraditioner, så klik her på linjen