VDTNP

Ferie i GretesUnivers – dag 6 – VDTNP

VDTNP = Vend Det Til Noget Positivt

Vi har flyttet os fra Kerteminde til Odense. Ankommer til Odense kl. 11 og kan først tjekke ind kl. 14. Regler er regler og kan åbenbart ikke bøjes. De pladser vi skal ha’ er ledige og græsset slået. Lige indflytningsklar. Men nej. Vi henvises til at sidde i vores campingvogne udenfor pladsen 🙁
Her kan man vælge at blive sur eller man kan vælge at trække på skuldrene og sige “det er som det er”. Hvem har glæde af at jeg blir sur? INGEN. Det går ud over mig og mine omgivelser, hvis jeg vælger den løsning. Så jeg vælger at trække på skuldrene og sætte mig i vognen, som om den stod på pladsen. Tjekke FB ville jeg alligevel gøre. Og lidt efter tilberede frokost og spise den. Nøjagtigt som hvis vi var lukket ind. OG jeg bevare min gode humør. Jeg er taknemmelig for at jeg har lært positiv tænkning på min OPPEguide uddannelse hos Mette Holm. 🙏😎
Det positive ved ikke at stå og “skabe sig” var, at vi fik adgang til pladsen 1 time før forventet. Kl 13 kom værten og sagde at nu var pladsen klar til at modtage os. Fantastisk
I mellemtiden faldt jeg over en sjov lille souvenir fra turen, den nu en gang har det formål, at besøge en masse bryggerier.

Ølsten

Vi foretog os ikke ret meget denne dag. slappede af og nød solen. En cykeltur til centrum bragte os forbi en Netto, så jeg kunne købe Tonic Licht til dagens Skinny Bitch

 

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 1 om pakkeliste og andre lister, så klik her på linjen.

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 2 om ferietraditioner, så klik her på linjen 

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 3 & 4 med tip til at holde øje med vægten, første bryggeribesøg og årets isvaffel, så klik her på linjen

Fik du ikke lige læst min feriedagbog fra dag 5 om Skinny Bitch og alkoholfri øl, så klik her på linjen